"L-am sunat si i-am zis: <Hai, ma, s-o salvam pe Dinamo>!" Planul lui Dinu pentru salvarea echipei si ce spune despre scenariul Copos in Stefan cel Mare

Cornel Dinu Dinamo Ionut Negoita Mircea Lucescu Superliga "L-am sunat si i-am zis: !" Planul lui Dinu pentru salvarea echipei si ce spune despre scenariul Copos in Stefan cel Mare
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Octombrie 2019, 13:25
Data actualizarii: Joi 31 Octombrie 2019, 13:33

Cornel Dinu (71 de ani) spune ca i-a propus lui Mircea Lucescu sa o preia impreuna pe Dinamo.

Cornel Dinu incearca sa-l convinga pe Mircea Lucescu sa fie patron-antrenor la Dinamo. El vrea sa ii fie doar consilier tehnic prietenului sau. Dinu a povestit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la PRO X, ca a avut o discutie cu Lucescu.

Dinu, catre Lucescu: "Hai, ma, sa salvam Dinamo!"

"Am vorbit si cu Lucescu. I-am spus: Hai, ma, sa salvam Dinamo!

Eu sunt batran, ce sa conduc eu? I-am spus lui sa vina, poate sa fie si antrenor si ce vrea el, dar sa vina la echipa, sa o salvam. Iar chestia cu Copos e o gluma a domnului Badea, asa spune dansul sa George Copos este de fapt un mare dinamovist. Eu pot sa fiu consilier la Dinamo, sunt batran, ma doare umarul, imi mai pacane inima, dar pot sa consiliez pe probleme de fotbal", a spus Dinu la PRO X.
 

Negoita renunta la Dinamo pentru 1 leu + 1.800.000 euro

Ionut Negoita a anuntat ca este dispus sa o cedeze pe Dinamo pentru 1 leu. Conditia este ca viitorul investitor sa faca o infuzie imediata de 500.000 euro. De asemenea, acesta va trebui sa achite datoriile de 1.800.000 euro ale clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!