"Dinamo are nevoie de un Becali!" Profilul omului care poate cumpara clubul de la Negoita si care e cea mai mare problema in calea unei tranzactii

Gigi Becali Dinamo Helmut Duckadam Superliga "Dinamo are nevoie de un Becali!" Profilul omului care poate cumpara clubul de la Negoita si care e cea mai mare problema in calea unei tranzactii
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Octombrie 2019, 10:24
Data actualizarii: Joi 31 Octombrie 2019, 10:37

Ionut Negoita a scos-o pe Dinamo la vanzare pentru suma de 1 leu. 

Oferta lui Negoita de a o vinde pe Dinamo in schimbul sumei de 1 leu nu surade multor persoane. Desi in schimbul sumei, cumparatorul ar primi 51% din actiuni, clubul ar veni cu multe alte probleme pe care investitorii nu le-ar putea acoperi. Fostul mare portar, Helmut Duckadam nu este de parere ca Dinamo va avea multe oferte. 

"Nu cred ca se vor inghesui investitorii pentru ca, dupa 30 de ani de la Revolutie, lucrurile au devenit mult mai clare. Si am mai spus-o. Dinamo are probleme foarte mari: terenul este al cuiva, tribunele ale altcuiva, lojele ale altcuiva, deci acolo e o incurcatura totala.

Trebuie sa gaseasca un om gen Becali, care, cand a cumparat Steaua, a cumparat-o de buna credinta. Ce s-a intamplat dupa aceea s-a vazut. Nu cred ca cineva se mai baga sa investeasca fara sa fie foarte clara tranzactia. Cred ca Dinamo va avea mari, mari probleme in viitor", a spus Duckadam pentru Digi Sport. 

Posibilitatea ca Becali sa cumpere Dinamo este minima

Duckadam a vorbit si despre posibilitatea ca Becali sa investeasca in Dinamo.

"Nu cred ca se mai hazardeaza, dupa ce am patit cu CCA-ul. Nu stiu cine se va hazarda sa cumpere un club cu asemenea probleme, mai ales stiind ce a patit Steaua", a adaugat Helmut Duckadam pentru sursa citata. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!