Dinamo are si planul B daca pica varianta Catarama! Aparitie surpriza la meciul cu CFR

Negocierile dintre Ionut Negoita si Viorel Catarama nu au avansat.

Viorel Catarama a oprit negocierile cu Ionut Negoita pentru preluarea lui Dinamo. Candidatul de la alegerile prezidentiale a cerut ca Negoita sa indeplineasca anumite conditii, inainte sa preia clubul.

La ultimul meci din campionat, Dinamo - CFR Cluj (0-0), in loja oficiala a lui Dinamo s-a aflat omul de afaceri, Ovidiu Tender. Florin Prunea a vorbit despre posibilitatea ca acesta sa preia clubul. 

"L-am vazut, il cunosc, am purtat o discutie cu dansul. Nu are legatura cu cumpararea prezenta lui la meci, este impatimit al fotbalului, a fost si investitor la Timisoara. 

A stat cu noi in loja, dar nu s-a pus problema deocamdata, dar daca va dori, va lua legatura cu domnul Negoita. Niciunul dintre noi nu este angrenat in aceasta tranzactie, ne concentram pe echipa", a declarat Florin Prunea in exclusivitate la PRO X.

Ovidiu Tender a fost eliberat recent din inchisoare, dupa ce a fost inchis pentru 4 ani intr-un dosar de preluare ilegala a unei companii. Tender a fost condamnat impreuna cu asociatul sau, Marian Iancu. Cei doi au prejudiciat firma cu 140 de miloane de lei. VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal în Parlament pe tema anulării pensiilor speciale. "Nici comuniștii nu au băgat așa mâna în buzunar”
BRAT