Gigi Becali Bogdan Rusu David Miculescu FCSB Transfer Liga 1

GALERIE FOTO "Ursuleții" lui Becali! Cum au venit îmbrăcați Miculescu și Rusu la semnarea contractelor

Într-un decor mai degrabă religios, cei doi noi atacanti ai FCSB au stat alături de patron în tricouri cu tematică comună, de parcă și-ar fi potrivit ținutele.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 18:42
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 18:58

Bogdan Rusu (32 de ani) a venit la palatul din Aleea Alexandru cu un tricou alb din colecția Polo Bear by Ralph Lauren, al cărui preț online este de aproximativ 1.000 de lei, pe fața căruia de găsea desenul unui urs îmbrăcat elegant și cu un pulover cu inscripția Sport. Atacantul de la Mioveni s-a jucat cu verigheta de la mâna stângă, nu a prezentat tatuaje la vedere, a avut un șort și adidași de alergare, la încheietura mâinii stângi un smartwatch și o brățară din metal prețios la cea dreaptă și a ascultat cu atenție caracterizarea măgulitoare făcută de Gigi Becali.

De cealaltă parte, David Miculescu (21 de ani) a fost îmbrăcat cu un tricou negru, în valoare de aproape 1.400 de lei, din colecția Palm Angels Bear, pe care se găsea imaginea unui urs de jucărie decapitat. A purtat o pereche de pantaloni și încălțăminte casual, ținuta sa fiind un pic mai pretențioasă decât cea a lui Rusu. Antrebrațul mâinii stângi e aproape plin de tatuaje, dar tânărul atacant nu a venit împodobit cu ceas sau bijuterii.

Cei doi fotbaliști, care au fost complementari prin ținutele lor, au părut puțin apăsați de primirea caldă făcută de patronul FCSB, de numeroșii jurnaliști prezenți la conferința de presă, dar și de încăperea plină de icoane, obiecte de cult, lumânări și obiecte de artă de colecție.

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies