GALERIE FOTO Gigi Becali, asaltat la Palat! Patronul FCSB a început să împartă bani oamenilor care i-au înconjurat mașina 

Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 14:51
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 15:03

Gigi Becali este recunoscut deja pentru actele caritabile pe care le face, iar în cursul zilei de luni s-a remarcat din nou printr-un gest superb. 

Patronul de la FCSB se pregătește să prezinte ultimele două transferuri făcute, pe David Miculescu și Bogdan Rusu. Gigi Becali a mers la Palat, pentru a se întâlni cu noii săi jucători, iar momentul a fost prilej perfect pentru cei care așteptau în fața clădirii să se apropie de omul de afaceri. 

În momentul în care a plecat de la Palat, înainte de anunțul noilor jucători, mașina lui Gigi Becali a fost luată cu asalt de oamenii strânși în fața porților. Patronul s-a oprit însă la întoarcere, a deschis geamul și a început să le ofere bani tuturor celor care i-au înconjurat mașina, făcând noi gesturi caritabile. 

Gigi Becali face asemenea gesturi cu fiecare ocazie posibilă, dar și de sărbători, atunci când oamenii se adună într-un număr extrem de mare în fața Palatului patronului de la FCSB. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!