David Miculescu FCSB Liga 1

David Miculescu a semnat cu FCSB! Gigi Becali l-a anunțat titular în Conference League: „Are o clauză de 50 de milioane de euro!” 

David Miculescu (21 ani) este noul transfer al lui Gigi Becali la FCSB. Vicecampioana României a ajuns la un acord cu UTA Arad pentru atacant. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 16:20
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 16:51

16:28 David Miculescu au sosit la conferința de presă, alături de Gigi Becali. 

„Hai să începem cu David, că e mai important, e lovitură. Știți toată istoria, l-am vrut. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, așa a vrut Dumnezeu și s-au reglat lucrurile. Semnează cu FCSB, am avut niște runde de negocieri. Am spus că nu mai vreau să dau bani, a fost meciul de calificare cu Saburtalo, m-au impresionat 25.000 de oameni, a plecat și Tănase pe 3 milioane de euro. 

Am dat 700 de mii, 900 de mii, am dat 1,2 milioane... Nu au vrut. Am luat legătura cu părinții lui, cu familia, am plătit clauza 1,7 milioane de euro. El are cinci sezoane, 10.000 de euro 3 ani, 15.000 de euro următorii doi. David are o clauză de 50 de milioane de euro de reziliere. 

Eu nu prea mă uit la meciuri, dar când juca UTA mă uitam la el. Eu sunt cu ochii să fac bani, să iau ce e mai bun. M-a sunat MM după meciul cu Petrolul și a zis: 'Bă, Gigi, al tău a câștigat singur meciul cu Petrolul, a dat două goluri'. Nu știam la ce se referă: 'Al tău, mă, Miculescu!'. Atunci stai, mă, că reluăm. Am plătit clauza, băiatul a venit. Acum se antrenează cu noi, mâine joacă titular. 

Am așteptări. Eu îl știu pe el. Așteptările de la el sunt în viitorul apropiat. Eu l-am luat să-l vând peste doi ani. E băiat cuminte, iubește fotbalul, e cuminte, e liniștit, nu are alte vicii. M-am interesat de toate”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă. 

12:29 La Palat a ajuns și Valeriu Argăseală, cel care se ocupă de documentele pentru transferuri. 

Gigi Becali anunța după victoria cu Saburtalo, scor general 4-2, și calificarea în turul al treilea al UEFA Europa Conference League, că va achita clauza de reziliere pentru David Miculescu. FCSB a avut mari probleme în atac, iar patronul speră ca fotbalistul transferat de la UTA să reprezinte soluția, în special după plecarea lui Florin Tănase. 

David Miculescu a ajuns la Palat în jurul orei 12:00, unde urmează să semneze contractul cu vicecampioana României. 

  • 1.2 milioane de euro este cota lui David Miculescu conform Transfermarkt. 
  • 106 meciuri a jucat pentru UTA Arad, având 16 goluri marcate și două assist-uri. 
Modifică setările cookies