"Una e cand se joaca cu 25.000 de spectatori, alta e cand se joaca asa... tacit." Gigi Becali a vorbit despre inchiderea tribunelor din Liga 1 din cauza coronavirusului

"Una e cand se joaca cu 25.000 de spectatori, alta e cand se joaca asa... tacit." Gigi Becali a vorbit despre inchiderea tribunelor din Liga 1 din cauza coronavirusului

Gigi Becali se simte dezavantajat de faptul ca meciul FCSB - Craiova se va juca fara spectatori.

FCSB - Universitatea Craiova se va juca in aceasta seara de la 20:30 pe Arena Nationala. Partida se va juca cu portile inchise, fiind impuse masuri stricte de securitate impotriva coronavirusului. Decizia a fost comunicata de Raed Arafat, secretarul de stat din Ministerul de Interne.

Gigi Becali spune ca aceasta decizie este un dezavantaj pentru echipa sa si fotbalul nu va mai fi la fel de spectaculos fara suporteri:

"Normal ca e dezavantaj din moment ce nu ai suporteri. Dar e dezavantaj pentru fotbal in general, pentru ca altfel se joaca un meci ca asta cu 25.000 de spectatori si altfel se joaca asa tacit. Nu e prea frumos.

Asta e situatia, ce sa facem. E in toata lumea, nu doar la noi. Stim noi ce face Dumnezeu? Eu cred ca la noi va fi altceva, adica se vor limpezi apele. Sunt putine cazuri si cazurile care sunt 3-4, am inteles ca s-au si vindecat.

Acolo unde este Liturghie, nu o sa fie o problema. La noi nu a murit niciunul si din 14, 3 am inteles ca au fost externati azi.

Nu putem noi sa stim ce se intampla. Asta este o problema mondiala si suntem noi prea mici ca sa putem sa o deslusim", a spus Gigi Becali pentru www.sport.ro si PRO TV.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Județul care a trecut pe primul loc la rata de infectări cu Covid-19. Incidența a crescut în ciuda carantinei
BRAT

Modifică setările cookies