Liga 1

Un alt român la Galatasaray? Presa din Turcia anunță că Fatih Terim mai are în vizor un jucător 

Românii sunt la mare căutare la Galatasaray. După Cicâldău și Moruțan, un alt fotbalist poate ajunge sub comanda lui Fatih Terim. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 14:41
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 14:57

Vara aceasta Galatasaray s-a întărit cu doi români. I-a plătit Universității Craiova 6.5 milioane de euro pentru Alexandru Cicâldău (24 ani) și 4.2 milioane de euro, cu posibilitatea de a ajunge la 5.7 milioane de euro, FCSB-ului pentru Olimpiu Moruțan (22 ani). Însă Fatih Terim mai dorește un alt român la Istanbul.

Potrivit Fotomac, antrenorul a pus ochii pe Octavian Popescu (18 ani) și îl dorește în viitorul apropiat alături de conaționalii lui. 

  • Un alt român la Galatasaray? Presa din Turcia anunță că Fatih Terim mai are în vizor un jucător

„Galatasaray s-a întărit serios în această vară, în special cu jucătorii veniți de pe piața din România, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Galben-roșii îl vor acum și pe Octavian Popescu, un alt jucător român care îmbracă acum tricoul celor de la FCSB. 

Pe de altă parte, Ioan Becali , care a jucat un rol important în transferurile lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, îl impresariază și pe Octavian Popescu”, scriu jurnașiștii turci. 

Octavian Popescu mai are contract cu formația roș-albastră până în 2024. Acesta a fost cumpărat cu 200 000 de euro de la Regal București, iar Gigi Becali consideră va fi jucătorul pe care îl va vinde cel mai scump de la FCSB, recordul fiind deținut de Denis Man, 11 milioane de euro plus 2 milioane de euro bonus. 

Până acum, în cele 43 de meciuri pentru FCSB, Popescu a marcat 6 goluri și a oferit 8 pase decisive, iar cota sa, conform transfermarkt, este de 1.2 milioane de euro. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies