Ultima reactie LPF dupa amanarea meciului Dinamo - Chindia: "Cred ca ne putem prelungi cu finalizarea campionatului!" 

Ultima reactie LPF dupa amanarea meciului Dinamo - Chindia: "Cred ca ne putem prelungi cu finalizarea campionatului!" 

Cazul magazionerului depistat pozitiv la Dinamo a dat peste cap programul stabilit de oficialii Ligii pentru reluarea campionatului. 

Cazul singular de la Dinamo a dus la amanarea partidelor din playout pe care clubul urma sa le dispute, pana la finalizarea anchetei epidemiologice. 

Secretarul general al LPF a vorbit despre situatia lui Dinamo si a dezvaluit ca nu este exclusa prelungirea finalului sezonului din playout, care ar putea duce la un start intarziat al sezonului urmator. 

"Am discutat cu reprezentantii detinatorilor de drepturi TV, urmeaza ca meciul lui Voluntari cu Clinceni sa fie de la 17, cel al lui Sepsi cu Hermannstadt la 20, urmand ca meciul lui Dinamo sa fie reprogramat pentru o data ulterioara. 

Echipa al carui personal a fost testat pozitiv urmeaza sa fie oprita. 

Inteleg ca ancheta a inceput, au fost discutii cu cei de la DSP Bucuresti, exista discutii si cu cei de la DSP Ilfov. 

Exista un coordonator al implementarii protocolului la fiecare club din Liga 1 si cate unul la Federatie. La 10:39, coordonatorul lui Dinamo a transmis informatia, toate testarile au iesit negative, cu exceptia unei singure persoane. Am cerut toate testele, avem confirmarea ca sunt PCR. 

Persoana testata pozitiv a fost izolata, ulterior transportata la spital si DSP stabileste procedurile urmatoare. 

Nu cred ca se risca sa se prezinte alte informatii decat cele reale. Am decis sa amanam meciul ca sa nu existe vreo presiune din partea noastra pentru cei care realizeaza ancheta. 

Daca ai mai multi jucatori cred ca s-ar putea sa ii ai pe toti, nu cred ca ii verifica cineva pe toti.

Am vorbit deja cu reprezentantul EAD sa vedem daca putem extinde finalizarea campionatului, vorbim de playout, nu despre o lista, cred ca putem sa ne prelungim. Se va impinge si barajul de promovare si inceperea sezonului urmator", a declarat Justin Stefan la Digi Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Jocurile Olimpice, scrimă. Prima medalie pentru România. Ana Maria Popescu s-a calificat în finală
BRAT
Modifică setările cookies