ULTIMA ORA | Transferul lui Fortes in Israel a PICAT! Portughezul se intoarce in Romania! Motivul pentru care mutarea a cazut

ULTIMA ORA | Transferul lui Fortes in Israel a PICAT! Portughezul se intoarce in Romania! Motivul pentru care mutarea a cazut

Transferul lui Fortes la Ashdod a cazut.

Carlos Fortes (24 de ani) a plecat ieri din Romania pentru a semna cu Ashdod FC, formatie ce evolueaza in campionatul din Israel. Potrivit Gsp, mutarea a picat, iar atacantul portughez se va intoarce in Romania pentru a astepta o alta oferta. 

Motivul pentru care mutarea a picat este perioada contractuala care i se oferea lui Fortes. Israelienii s-au inteles cu Bogdan Apostu, impresarul roman al lui Fortes pentru un contract pe un an plus optiune de prelungire pe inca doi ani, dar nu s-au inteles si cu impresarul portughez al ui Fortes care a cerut un contract pe 3 ani pentru atancatul portughez. Formatia din Israel ar fi platit 200.000 de euro Universitatii Craiova, iar Fortes ar fi urmat sa primeasca 100.000 de euro salariu pe an. 

Fortes: "Am avut o oferta buna pentru mine!"

Fortes a decalarat ieri la pleacarea din Romania, ca oferta israelienilor este una foarte buna pentru cariera sa. Varful portughez nu mai intra in vederile lui Victor Piturca la Craiova si acesta a ales sa plece de la formatia din Banie.

"Am avut o oferta ce este buna pentru mine, pentru cariera mea, nu sunt o optiune pentru antrenor. A vorbit vu mine a fost foarte corect, mi-a zis ca daca fac treaba bine, pot sa joc, dar a venit aceasta oferta si cred ca voi juca mai mult acolo. Eu sun profesionist, mergem inainte. Mi-a placut aici in Romania, acum vorbesc bine si limba romana, ma simt foarte bine. Am avut discutii in ianuarie cu FCSB, dar Medias nu m-a lasat sa plec acolo. Nu imi pare rau ca nu am ales FCSB, ma bucur ca am ajuns la Craiova, personal cred ca am facut bine ceea ce am facut. Stiu putin despre Ashdod, am auzit ca conditiile sunt bune. Cred ca CFR va lua titlul in Romania, au lotul cel mai bun, nu cred ca exista nicio sansa pentru Viitorul, Craiova", a declarat Fortes ieri, la plecarea spre Israel.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Schimbări pentru cei care vin în România din țările aflate pe lista de risc epidemiologic
BRAT
Modifică setările cookies