Liga 1

Carlos Fortes a plecat din Romania! Unde isi asteapta transferul si cu cine mai negociaza! Agentul sau o ameninta pe Gaz Metan

Carlos Fortes a plecat din Romania, iar sansele sa se mai intoarca sunt foarte mici. Agentul sau forteaza mana presedintelui de la Medias, in speranta ca Gazul il va lasa sa se transfere.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Ianuarie 2019, 22:21
Data actualizarii: Duminica 27 Ianuarie 2019, 22:29

Transferul lui Carlos Fortes la FCSB a picat, iar la Medias a inceput o adevarata telenovela. Atacantul a fost anuntat ca nu mai intra in vederile staffului tehnic pentru ca nu a facut pregatirea de iarna. De cealalta parte, Fortes, prin intermediul agentului sau, anunta ca e gata sa mearga la FIFA si la TAS pentru a cere respectarea dreptului la munca.

Fortes a plecat intre timp in Portugalia impreuna cu iubita sa, care este insarcinata. Acolo, el asteapta vesti din partea agentului sau, pe care l-a delegat sa negocieze un transfer.

  • Carlos Fortes a plecat din Romania! Unde isi asteapta transferul si cu cine mai negociaza! Agentul sau o ameninta pe Gaz Metan

In acest moment, impresarul lui Fortes poarta negocieri cu o echipa din Israel si una din zona Arabiei.

Sansele ca Fortes sa mai revina in Romania sunt foarte mici, insusi agentul sau transmitand: "Nu mai avem ce discuta cu Gaz Metan".

Soarta lui Fortes depinde acum de bunavointa celor de la Gaz Metan si de suma ceruta in schimbul sau.

Modifică setările cookies