FCSB - DINAMO | Atmosfera ca-n vremurile bune! Cate bilete s-au dat la derby si cati oameni asteapta FCSB la meci diseara

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Octombrie 2019, 18:58

	FCSB - DINAMO | Atmosfera ca-n vremurile bune! Cate bilete s-au dat la derby si cati oameni asteapta FCSB la meci diseara

FCSB - Dinamo se joaca sambata, 20:30, pe National Arena.

UPDATE Sambata, 10:00 | FCSB anunta, prin vocea directorului sportiv Narcis Raducan, ca la ora meciului pe stadion ar putea fi peste 30.000 de suporteri.

"Nu mai este tremuratul ala de odinioara. Dar ne pregatim special pentru acest joc. Doar pentru faptul ca ne vor astepta 30 de mii de spectatori. Pana astazi (n.r vineri seara) se dadusera 20.000. Meciul vine intr-un moment bun al ambelor echipe. Speram sa castigam. Avem si noi atuurile noastre, dar si Dinamo are. Cred ca este un plus de valoare pentru noi, dar trebuie sa aratam asta pe teren. Nu este o garantie faptul ca pe hartie suntem favoriti. Sper ca Bogdan sa fi fost inspirat in aceasta saptamana", a spus Narcis Raducan la Digi.


FCSB - Dinamo se va disputa ca in vremurile bune: cu tribunele pline! Oficialii formatiei ros-albastre estimeaza ca numarul suporterilor va trece de 30-35.000!

Potrivit Telekom, pana vineri la pranz, FCSB a vandut 20.000 bilete. Astfel, conducatorii vicecampioanei au decis sa pregateasca si deschiderea inelului superior al stadionului national.

8.000 de dinamovisti vor sa ia cu asalt National Arena

In urma cu doua zile, PCH a anuntat ca suporterii dinamovisti achizitionasera 3.000 din cele 8.000 de bilete primite de clubul alb-rosu.

"Felicitari, Cainilor, pentru mobilizare! Sambata ii vom cinsti memoria Unicului Capitan asa cum se cuvine", se arata intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Peluzei Catalin Hildan.

Preturile biletelor la derby-ul FCSB - Dinamo

PELUZE – 15 LEI
TRIBUNA 2 – PERIFERIC – 35 LEI
TRIBUNA 2 – CENTRAL – 60 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI

Demnitarii au planuri mari cu infrastructura țării. Cum ar trebui să arate autostrăzile Unirii și Moldovei
BRAT