Denis Alibec Astra Giurgiu Bulgaria Levski Sofia Liga I Liga 1

ULTIMA ORA | "Au inceput negocierile!" Alibec are oferta din strainatate pe masa si poate pleca de la Astra! Echipa care vrea sa profite de problemele fostei campioane

Denis Alibec (28 de ani) ar putea incerca o noua aventura in strainatate, dupa ce la inceputul carierei a jucat la tineretul lui Inter.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2019, 10:50
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2019, 11:01

Denis Alibec este pe cale sa se transfere de la Astra! Atacantul in varsta de 28 de ani a inceput negocierile cu Levski Sofia, anunta cotidianul bulgar Sportal! Potrivit ziaristilor de la sud de Dunare, Levski si-ar dori ca Alibec sa se elibereze de Astra si sa mearga gratis la Sofia.

Alibec poate pleca gratis de la Astra


Denis Alibec poate pleca gratis de la Astra daca isi depune memoriu la LPF. El si ceilalti fotbalisti ai echipei giurgiuvene sunt neplatiti de mai multe luni, fosta campioana avand probleme financiare dupa ce Ioan Niculae a oprit finantarile.

Pentru moment, Denis Alibec a ezitat in a depune memoriu, el avand o relatie buna cu Ioan Niculae si cu oamenii din conducerea clubului. Potrivit unor surse, Alibec considera ca Astra i-a intins o mana atunci cand el avea nevoie si nu ar vrea sa tradeze increderea acordata atunci de giurgiuveni.

Levski il atrage cu salariu si prima de instalare


Levski Sofia este prima echipa care a luat legatura cu Denis Alibec, scrie Sportal. Bulgarii ar vrea, insa, sa-l ia gratis pe Alibec si ar prefera sa ii plateasca acestuia o prima de instalare decat sa fie nevoiti sa il cumpere.

In urma cu doua zile, o alta publicatie din Bulgaria, TopSport, a scris ca Giovani Becali l-a recomandat pe Alibec la Levski.

"Denis este cel mai bun jucator roman din Liga 1. Va costa clubul Levski, daca si-l doreste. Antrenorul Petar Hubchev m-a intrebat de Alibec. Voi coopera pentru transferul lui, daca antrenorul il va dori cu adevarat", a spus agentul Becali.

Modifică setările cookies