Levski Sofia Bozhidar Mitrev Elin Topuzakov Stanimir Stoilov TSKA Sofia Fotbal extern

OFICIAL Levski Sofia, mai ceva decât FCSB-ul lui Gigi Becali! Comando pe banca tehnică: interimar + doi profesori universitari + un fost fotbalist din România

Echipa din capitala Bulgariei este pe locul 4 în campionat, la 19 puncte distanță de marea rivală, liderul ȚSKA Sofia, cu care va juca în următoarea etapă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Aprilie 2023, 15:28
Data actualizarii: Marti 11 Aprilie 2023, 15:30

Aflată în criză în acest sezon, în care ocupă locul 4 în campionatul Bulgariei, la 19 puncte distanță de marea rivală, liderul ȚSKA Sofia, Levski Sofia s-a despărțit astăzi de antrenorul principal Stanimir Stoilov, experimentatul tehnician care a condus inclusiv echipa națională în două rânduri.

Astfel, de pregătirea lui Levski se va ocupa acum un veritabil comando tehnic.

Conform presei din Bulgaria, interimar va fi fostul internațional Elin Topuzakov, care va lucra însă împreună cu doi tineri profesori universitari, Danail Ivanov și Grigor Gutev.

Dacă Ivanov a și jucat fotbal, inclusiv la juniorii lui Levski, Gutev este un specialist în atletism.

Bozhidar Mitrev, ex-FC Voluntari, antrenor la Levski Sofia

De portari se va ocupa același antrenor care a colaborat cu fostul principal Stanimir Stoilov, fostul internațional Bozhidar Mitrev, cel care spre finalul carierei a jucat și în România, la FC Voluntari, între 2019 și 2020 (vezi galeria foto).

Pentru Levski urmează în campionat marele derby cu liderul ȚSKA, imediat după Paște.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!