Transferul lui Alex Matan in America e aproape rezolvat! Super LOVITURA data de Gica Hagi! Cu cine semneaza si cat incaseaza Viitorul

Alex Matan america Columbus Crew Gica Hagi Viitorul Superliga Transferul lui Alex Matan in America e aproape rezolvat! Super lovitura daca de Gica Hagi! Cu cine semneaza si cat incaseaza Viitorul
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Februarie 2021, 14:55
Data actualizarii: Joi 25 Februarie 2021, 15:07

Viitorul a devenit o adevarata fabrica de fotbalisti in ultimii ani, iar asta nu poate decat sa-l incante de patronul echipei, Gica Hagi.

Dupa ce s-a despartit de Luckassen in aceasta iarna, pentru care a incasat un milion de euro, constantenii sunt aproape sa fie parasiti si de Alex Matan, mijlocasul de banda al echipei, care s-ar fi inteles cu Columbus Crew. Jucatorul va incasa un salariu de peste 500.000 de euro anual, iar echipa lui Hagi va primi in schimbul fotbalistului aproximativ 1,5 milioane de euro, conform Prosport.

Desi se vorbea despre New York City, echipa care l-a luat din Liga 1 si pe Alex Mitrita, pentru 8 milioane de euro, aflat in prezent imprumut la Al Ahli Jeddah, zvonurile nu s-au dovedit adevarate.

  • Transferul lui Alex Matan in America e aproape rezolvat! Super lovitura daca de Gica Hagi! Cu cine semneaza si cat incaseaza Viitorul

"Este o oferta concreta pentru Matan. Continentul e corect, echipa era incorecta. E foarte probabil zic eu! Hagi niciodata nu va impiedica un jucator sa plece la mai bine. Asta a fost situatia si cu Iancu, si cu Luckassen, si acum cu Matan", spunea zilele trecute Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la Viitorul.

Presedintele clubului, Gica Popescu, a vorbit si el despre politica clubului si posibilitatea transferului lui Matan in Statele Unite. "Gica Hagi si Viitorul nu se vor opune niciodata pentru ca un jucator sa mearga unde ii este mai bine, unde poate castiga un salariu de 10 ori mai mare ca in Romania. Discutiile cu formatia din SUA pentru Matan sunt destul de avansate. Mai sunt cativa pasi, importanti, si, daca toate lucrurile decurg asa cum trebuie, transferul se poate perfecta", a declarat Gica Popescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!