Reactie de la Viitorul dupa ce Matan a fost propus la FCSB in urma prestatiei de la nationala de tineret! Ce a spus Gica Popescu 

Alexandru Matan (21 ani) este unul dintre tinerii de perspectiva din Liga 1, iar prestatiile de la nationala de tineret si de la Viitorul l-ar putea aduce in atentia cluburilor mari. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Noiembrie 2020, 17:50
Data actualizarii: Duminica 22 Noiembrie 2020, 17:58

Nationala de tineret s-a calificat la Campionatul European U21 din 2021 dupa ce a remizat cu Danemarca U21, pe teren propriu. Alexandru Matan a fost integralist in meciul decisiv si a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. 

Dupa meciul nationalei, Dumitru Dragomir a vorbit despre atacantul Viitorului si i-a transmis lui Gigi Becali sa pregateasca banii pentru a-l cumpara pe jucator. 

La finalul partidei cu Clinceni, pe care Viitorul a pierdut-o cu 1-0, Gica Popescu, presedintele clubului a fost intrebat despre zvonurile unei posibile mutari a lui Matan. 

"Matan trece printr-o perioada buna. A jucat si la tineret, joaca bine si la noi, insa trebuie sa isi pastreze nivelul pe care l-a avut si pana acum", a spus Gica Popescu. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies