Cosmin Contra Dinamo Superliga Tot mai aproape de Dinamo! Ce clauza de reziliere va avea fostul selectioner si bonusul URIAS pe care il primeste daca ia TITLUL

Tot mai aproape de Dinamo! Ce clauza de reziliere va avea fostul selectioner si bonusul URIAS pe care il primeste daca ia TITLUL

Cosmin Contra va numit noul antrenor principal al lui Dinamo in cursul saptamanii viitoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 August 2020, 15:22
Data actualizarii: Duminica 23 August 2020, 15:26

Cosmin Contra urmeaza sa fie numit in postura de antrenor la Dinamo saptamana viitoare, informatie dezvaluita in exclusivitate de WWW.SPORT.RO.

Fostul selectioner va semna in curand actele, insa pana atunci vrea sa clarifice toate clauzele contractuale pe care le-a stabilit cu clubul.

Contra si-a desemnat avocatii sa se ocupe de toata situatia, pentru a se asigura ca toate detaliile mutarii vor fi clare in momentul in care va semna contractul.

Potrivit Gazetei, Contra va avea o clauza de reziliere mai mare decat in precedenta colaborare cu Dinamo, cand in contract era prevazuta o suma de 60.000 de euro.

Mai mult, fostul selectioner va avea asigurat si un bonus de titlu: peste 100.000 de euro ar urma sa incaseze Cosmin Contra daca va reusi un incredibil triumf in Liga 1. In sezonul 2006 - 2007 cucereau 'cainii' ultimul titlu din Romania. Mircea Rednic era atunci la carma echipei.

Gigi Multescu va fi pe banca la debutul lui Dinamo in noul sezon, luni, cu Hermannstadt, de la 21:00. 'Smurdul' va ramane aproape de echipa si dupa sosirea lui Contra si va ocupa o functie in departamentul de scouting al clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!