Dinamo Gigi Multescu Superliga Vesti URIASE la Dinamo! Spaniolii pun banii la bataie: "Se vor plati restantele saptamana viitoare!" Reactia lui Gigi Multescu dupa intalnirea cu Rufo Collado

Vesti URIASE la Dinamo! Spaniolii pun banii la bataie: "Se vor plati restantele saptamana viitoare!" Reactia lui Gigi Multescu dupa intalnirea cu Rufo Collado

Jucatorii lui Dinamo au avut o prima intalnire cu noii investitori si li s-a transmis ca restantele financiare vor fi achitate.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 August 2020, 21:41
Data actualizarii: Vineri 21 August 2020, 21:43

Directorul sportiv al lui Dinamo, Rufo Collado, a avut o vizita astazi la Saftica pentru a discuta cu jucatorii si cu antrenorul Gigi Multescu.

Echipa din Stefan cel Mare se pregateste pentru debutul in noul sezon din Liga 1. "Cainii" vor juca pe teren propriu cu Hermannstadt, luni seara, de la 21:00.

Fotbalistii au primit o veste importanta de la directorul sportiv: restantele financiare vor fi achitate saptamana viitoare!

"Nu este niciun fel de presiune, niciun fel de scandal, jucatorii s-au intalnit cu directorul sportiv Rufo Collado, a fost o intalnire foarte civilizata si la obiect, jucatorii si-au expus doleantele si au apreciat sinceritatea lui Collado, care le-a spus ca incearca sa rezolve restantele financiare saptamana viitoare.

Nu iau apararea nimanui, dar trebuie sa mai asteptam sa se reglementeze toate aspectele negative care au fost atat de multe si mult timp la Dinamo, nu se pot rezolva peste noapte.

Eu imi vad de echipa, jucatorii isi vad de treaba, raspund bine la toate solicitarile de la antrenamente si avem incredere in noua conducere ca incet, incet vor pune lucrurile la punct. Acum cel mai important este meciul de luni, cu Hermannstadt, un start reusit este foarte important pentru Dinamo", a spus Gigi Multescu pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!