Ianis Stoica FCSB Gigi Becali Toni Petrea Superliga

Toni Petrea nu e convins că Ianis Stoica ar putea face față la Arsenal: „E greu de spus!”

Gigi Becali (63 de ani) l-ar putea vinde pe bani mulți pe Ianis Stoica la Arsenal.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 08:18
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 08:23

Patronul FCSB a anunțat că are ofetă concretă pe masă de la clubul din Premier League de șapte milioane de euro, însă el și-ar dori să primească 10 milioane, plus 20% dintr-un viitor transfer.

Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, nu exclude posibilitatea ca Becali să dea o nouă lovitură cu Stoica, așa cum s-a întâmplat cu transferul lui Man la Parma, însă nu este convins că fiul fostului internațional Pompiliu Stoica va putea face față în echipa „tunarilor”.

Petrea, despre Ianis Stoica: „Este un jucător valoros, dar care are mult de muncă”

„Nici la Man nu mă gândeam că valorează 11 milioane, dar pe această sumă a plecat. Uitați-vă ce sume se învârt în străinătate pentru jucătorii tineri. (n.r. Ianis Stoica) Este un jucător valoros, dar care are mult de muncă.

E greu de spus dacă va face față la Arsenal. Mai întâi trebuie să joace aici, să o facă din ce în ce mai bine și să demonstreze că poate face pasul spre o echipă de top”, a declarat Toni Petrea, în cadrul ultimei conferințe de presă.

Ianis Stoica are un debut excelent în Liga 1, iar prestațiile sale nu au trecut neremarcate. Fiul lui Pompiliu Stoica a jucat în 14 meciuri până acum, în toate competițiile, și a reușit să înscrie 6 goluri și să ofere și două pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!