Dinamo Dorin Serdean Pablo Cortacero suporteri ddb Superliga "Tavalugul nu mai poate fi oprit!" Reactia suporterilor-actionari de la Dinamo dupa ce Serdean a fost dat afara

"Tavalugul nu mai poate fi oprit!" Reactia suporterilor-actionari de la Dinamo dupa ce Serdean a fost dat afara

Dorin Serdean a fost dat afara de la Dinamo, veste care i-a bucurat pe suporterii-actionari ai clubului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 19:11
Data actualizarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 19:15

Fostul presedinte al clubului se afla intr-un conflict cu fanii lui Dinamo, care au reactionat rapid pe pagina de Facebook dupa ce au aflat de inlaturarea lui Serdean din Stefan cel Mare. 

"Am mai scapat de un sapas! Vestile bune nu sunt numai despre cei care isi prelungesc contractele in urma negocierilor cu DDB, ci si despre cei de care ne despartim cu bucurie.

Ultimul dat afara din club este Dorin Pavel Serdean, cel care anunta ieri cu surle si trambite ca are un plan B de investitii pentru 'saptamanile si Pastele proxime'. 

Astazi, 21 ianuarie 2021, Clublul FC Dinamo Bucuresti, prin vocea presedintelui Consiliului de Administratie, Constantin Eftimescu, a anuntat incheierea raporturilor contractuale cu presedintele executiv Dorin Serdean.

Comisia de Disciplina din cadrul clubului nostru a constatat absentele nemotivate de la locul de munca, in ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Serdean si a hotarat desfacerea contractului incheiat anul trecut intre cele doua parti. [...] Serdean, mana dreapta a paravanului Cortacero, a contribuit prin tot ce a facut la impingerea clubului catre faliment.

Am intervenit la timp pentru a-i opri pe cei care urmaresc distrugerea lui Dinamo, dar batalia nu se opreste aici. Nu ne vom opri pana nu-i vom demasca pe toti cei ascunsi in spatele acestui plan diabolic, indiferent de numele lor.

Tavalugul DDB nu mai poate fi stavilit", au scris suporterii dinamovisti, care au inceput sa vanda bilete virtuale pentru meciul cu Gaz Metan Medias. 

AM MAI SCĂPAT DE UN SĂPAȘ! Veștile bune nu sunt numai despre cei care își prelungesc contractele în urma negocierilor...

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 21 ianuarie 2021
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!