FCSB florin tanase Florinel Coman MM Stoica Superliga

Tănase, dat uitării la FCSB. MM Stoica a dezvăluit cine va purta banderola de căpitan. „S-a decis!”

După plecarea lui Florin Tănase, banderola de căpitan a rămas a nimănui.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 20:43
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 20:42

Mihai Stoica, managerul sportiv al FCSB-ului, a mărturisit că Florinel Coman este cel care va purta banderola de căpitan în noul sezon, după despărțirea clubului patronat de Gigi Becali de Florin Tănase.

MM: „S-a decis”

„S-a decis. Noul căpitan este Florinel Coman. Ceilalți sunt Octavian Popescu și Darius Olaru, în ordinea asta. N-are cum să decidă vestiarul. Coman e căpitan din două motive: a apărut în viața lui profesională o implicare majoră la antrenamente și mereu a fost o voce ascultată în vestiar. Aș adăuga al treilea, chiar are voce, charismă și calități de lider.

Olaru poate să fie un lider, dar e un lider tăcut. Coman are voce și e foarte important asta. Am avut căpitani impuși care nu erau căpitani, aveau doar banderola. Pintilii n-a fost foarte mult căpitan la Steaua, dar el a fost mereu căpitan. Sunt unii care se impun prin simpla prezență în vestiar. Rădoi era poate cel mai puternic căpitan în vestiar pe care l-am întâlnit în 30 de ani în carieră.”, au fost cuvintele lui MM Stoica la Orange Sport.

Ce a spus Gigi Becali despre Florinel Coman

Chiar dacă recent se declara dezamăgit de Coman, Becali și-a recăpătat speranțele și este încrezător că fotbalistul format la Academia Hagi va putea deveni un produs bun de export.

"Eu cred că voi recupera suma de transfer pentru Coman. În ultimul meci, cu Rapid, a fost parcă o idee mai strălucit. Lui îi trebuie un declic, iar de atunci va străluci, eu așa zic.

Ei fac niște teste, de viteză, de putere. Coman este primul, iar după el e distanță mare. E vorba de calitate fizică, de construcția mușchilor", a spus Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!