FCSB Conference League FCSB - Saburtalo Tbilisi Conference League

Presa din Georgia, mână în mână cu Dan Petrescu. Ce s-a scris despre vremea din România

FCSB - Saburtalo Tbilisi va fi joi, 28 iulie, în direct pe PRO TV și VOYO, de la 20:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 19:52
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 19:52

Dan Petrescu s-a arătat în nenumărate rânduri deranjat de faptul că CFR Cluj a disputat partida cu FCU Craiova din a doua etapă a Superligii la ora 16:00, când gradele se învârteau în jurul a 40 de grade.

Presa din Georgia a scris despre meciul echipei lor, Saburtalo Tbilisi, împotriva FCSB-ului. A făcut o remarcă cu privire la vremea sufocantă din București și asta ar putea fi un avantaj de partea românilor.

„Ce să spunem despre impresii? Clima este interesantă - e foarte cald și îți e greu să respiri în capitala României, dar, s-ar putea să pluă pe 28 iulie, iar asta ar fi un factor important pentru jucătorii noștri.”, au fost cuvintele georgienilor de la Sportall.

FCSB - Saburtalo Tbilisi, joi, în direct pe PRO TV și VOYO

FCSB a pierdut în turul disputat în Georgia, scor 0-1, însă speră că va reuși să întoarcă rezultatul sub comanda noului antrenor Nicolae Dică și să se califice în turul 3 preliminar din Conference League.

Dacă va trece de FC Saburtalo, FCSB va da peste Vikingur (Feroe) sau peste DAC Dunajska Streda (Slovacia) în turul al treilea preliminar. DAC Dunajska Streda a câştigat cu 2-0 în deplasare în prima manşă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!