CFR Cluj Dan Petrescu Florin Caramavrov inter escaldes Conference League

Bravo, Dan Petrescu! Performanță extraordinară pentru antrenorul român! Caramavrov, după Inter Escaldes - CFR Cluj 1-1

CFR a obținut o calificare incredibilă în fața unei echipe extrem de valoroase, din puternicul fotbal andorran. Dan Petrescu ne avertizase după acel 3-0 greu de imaginat din tur că partida din deplasare va fi mult mai dificilă și că accederea în turul III preliminar al Conference League nu este nici pe departe jucată.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 20:20
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 23:12

Iar experimentatul antrenor român a avut din nou dreptate, pentru a câta oară? Andorranii au deschis scorul repede, în minutul 21, și au mai ratat apoi câteva bune oazii. La 2-0, previziunea lui Petrescu ar fi fost apoape de îndeplinire. Dar CFR a rezistat eroic, a trimis și 4 șuturi pe poartă, cu doar unul mai puțin decât această adevărată forță a fotbalului european.

Florin Caramavrov, după Inter Escaldes - CFR Cluj 1-1

Iar minunatul nostru antrenor nu a căzut în plasa gazdelor, care au rămas în 10 oameni în minutul 61. Păi cum să-i atace? A stat în banca lui, ca să apere acest 1-1 istoric, care ne duce în turul III preliminar al Conference League. Păi cine mai ajunge aici?

Și așa, cei de la Inter Club d'Esaldes au mai ratat niște ocazii. Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat dacă Mister Dan al nostru ar fi forțat un 2-1?

În fața acestei geniale abordări, au început să curgă pe Twitter mesajele unor mari tehnicieni. Jose Mourinho a scris: „Așa ceva n-am văzut în viața mea. Acest antrenor, Petrescu, am înțeles că a jucat la Chelsea, trebuie să își găsească loc în Premier League. Dacă nu, mă dau eu la o parte de la Roma!”

Conducerea CFR Cluj a hotărât într-o ședință de urgență să-i dubleze prima de calificare magnificului tehnician român.

Îngroziți de inovațiile tactice ale lui Dan Petrescu, cei de la Mioveni, viitorii adversari ai clujenilor în Liga 1, au declarat forfait într-o adresă adresată Ligii Profesioniste de fotbal.

Mulțumim, Dan! Ești prea mare pentru fotbalul nostru mic.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!