Talpan anunta dezastrul pentru Becali pe toate planurile: "Ajungem in Liga 1 si batem FCSB! Daca nu cumva ii retrogradeaza FRF... in liga a cincea!"

Becali a pierdut definitiv numele Steaua!

FCSB nu mai are voie sa foloseasta in niciun fel marca Steaua, conform deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie! Becali atacase o decizie luata inca din decembrie 2016, conform careia nu mai poate face uz in niciun fel de marca Steaua!

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, este increzator ca in scurt timp echipa pentru care a luptat in instante va ajunge in Liga 1 si va invinge formatia lui Becali. Asta daca nu cumva FRF va lua o decizie radicala si va retrograda clubul din Liga 1 in liga a cincea.

Talpan este sigur ca CSA Steaua va promova pana in prima liga chiar daca Gigi Becali a anuntat ca va incerca sa-i opreasca in liga a treia.

"Daca esti un om cu frica lui Dumnezeu, asa cum spune dumnealui, nu cred ca trebuie sa ne punem bete in roate. Cred ca trebuie sa fim oameni si sa ne ajutam. Nu inteleg cum ne poate pune bete in roate. Ne vom face o echipa puternica si solida si sunt convins ca putem bate si FCSB in scurt timp. Daca nu intre timp cei de la FRF nu ii retrogradeaza in liga a cincea",
a declarat Florin Talpan la ProX.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies