Sambata 05 Mai 2018, 17:35

Talpan anunta dezastrul pentru Becali pe toate planurile: "Ajungem in Liga 1 si batem FCSB! Daca nu cumva ii retrogradeaza FRF... in liga a cincea!"

Becali a pierdut definitiv numele Steaua!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

FCSB nu mai are voie sa foloseasta in niciun fel marca Steaua, conform deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie! Becali atacase o decizie luata inca din decembrie 2016, conform careia nu mai poate face uz in niciun fel de marca Steaua!

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, este increzator ca in scurt timp echipa pentru care a luptat in instante va ajunge in Liga 1 si va invinge formatia lui Becali. Asta daca nu cumva FRF va lua o decizie radicala si va retrograda clubul din Liga 1 in liga a cincea.

Talpan este sigur ca CSA Steaua va promova pana in prima liga chiar daca Gigi Becali a anuntat ca va incerca sa-i opreasca in liga a treia.

"Daca esti un om cu frica lui Dumnezeu, asa cum spune dumnealui, nu cred ca trebuie sa ne punem bete in roate. Cred ca trebuie sa fim oameni si sa ne ajutam. Nu inteleg cum ne poate pune bete in roate. Ne vom face o echipa puternica si solida si sunt convins ca putem bate si FCSB in scurt timp. Daca nu intre timp cei de la FRF nu ii retrogradeaza in liga a cincea",
a declarat Florin Talpan la ProX.Toate cele 9 victime ale accidentului din Ungaria sunt cetățeni români. Lucrau în agricultură și se întorceau în țară
BRAT