"Doar atunci vom discuta!" Talpan, mesaj pentru Becali! Singura posibilitate ca CSA si FCSB sa intre la negocierile pentru marca

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Mai 2018, 11:08

Becali a pierdut definitiv procesul pentru marca Steaua si singura sansa ca echipa lui sa revina la fostul nume este aceea de a face pace cu Armata.

Daca vrea ca echipa lui sa se mai numeasca Steaua, Becali trebuie sa faca pace cu Armata sau sa castige un proces la Curtea Europeana de Justitie.

Florin Talpan, juristul CSA, spune ca Armata si Becali vor putea intra la negocieri doar daca afaceristul plateste prejudiciul de 37 de milioane de euro, lucru imposibil!

"Domnul Becali ar fi avut posibilitatea unei intelegeri cu CSA in 2014, dupa pronuntarea deciziei, numai ca dansul nu a fost interesat, nici macar nu a vrut sa puna in aplicare decizia. Din punctul meu de vedere, nu se pune problema!

Daca domnul Becali vrea sa vorbeasca cu noi, sa plateasca mai intai prejudiciul de 37 de milioane de euro, apoi discutam", a spus Florin Talpan la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la PRO X.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies