ULTIMA ORA | Reactia comandantului CSA dupa lovitura data lui Becali! Ce mesaj i-a transmis lui Talpan si ce urmeaza pentru CSA si FCSB
Vineri 04 Mai 2018, 17:57

ULTIMA ORA | Reactia comandantului CSA dupa lovitura data lui Becali! Ce mesaj i-a transmis lui Talpan si ce urmeaza pentru CSA si FCSB

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a tinut sa il felicite pe Florin Talpan, cu care a avut un conflict in trecut, dupa ce ICCJ a decis sa ii dea castig de cauza Armatei din lupta cu Becali.

Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a dat castig Armatei in procesul contra lui Becali, in care cele doua parti s-au luptat pe denumirea "Steaua".

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a vorbit si el despre verdict si a tinut sa il felicite pe Florin Talpan.

"Decizia de astazi a instantei este una logica si fireasca, in continuarea celorlalte decizii luate incepand cu decembrie 2014. Nu am avut foarte mari emotii, pentru ca marca Steaua a apartinut intotdeauna clubului sportiv.

Il felicit pe aceasta cale pe domnul colonel Florin Talpan si il asigur de tot sprijinul nostru in demersurile sale viitoare, din procesele in care este implicat clubul sportiv. Asa cum spune si decizia, cei de la FCSB si domnul Becali nu mai au nicio cale de atac in Romania", a spus Petrea, citat de Fanatik.

In aceste conditii, Becali a pierdut definitiv orice drept de a mai utiliza marca Steaua si singura cale pentru ca echipa sa sa revina la aceasta denumire este aceea de a face pace cu Armata.

Pe de alta parte, ambitiile celor de la CSA Steaua tin acum de promovarea echipei din liga a patra.VIDEO PROTVPLUS.RO

NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Zapp
Prietenii au fost alaturi de el si de data asta, iar pentru Zapp totul a mers ca pe roate. A cucerit publicul inca de la prima runda iar acum a dat tot ce e mai bun

05:11
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Szilard Deak
Vine din viitor si e pregatit sa cucereasca traseul Ninja Warrior. Szilard Deak a facut orice pentru a-si indeplini misiunea in semifinala

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Remus Boroiu
Uriasul cu inima de copil, Remus Boroiu a facut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanta, bravo!

05:49
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Radu Itu
Fie ca pierzi sau castigi, important e sa ai stil sunt cuvintele care-l caracterizeaza pe Radu Itu. Fara emotii si plin de energie, designerul s-a inscris in lupta pentru un loc in finala. A reusit?

02:35
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Justin Musina
O clipa de neatentie sau o tehnica gresita te pot trimite in apa, dar cu toate astea, Justin s-a calificat pentru runda a doua.

02:02
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Ilka Kis
A demonstrat ca si femeile pot fi la fel de puternice ca barbatii. Ilka Kiss a luptat din greu pentru a ajunge la finalul traseului, insa?

03:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Dragos Lupsa
Cine nu l-a remarcat pe Dragos Lupsa? Cel mai tanar concurent de la Ninja Warrior care a reusit sa ajunga chiar si in semifinala. La doar 16 ani, tanarul a impresionat o tara intreaga

02:27
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Alexandru Munteanu
"Muntele Alexandru", asa cum l-au numit comentatorii, s-a descurcat cu brio la primele probe desi a suferit unele accidentari. Cum a facut fata traseului din semifiala?

04:28
VOCEA ROMANIEI
Vocea Romaniei sezonul 8: Maria Udrea
Interpretarea Mariei Udrea l-a facut pe Tudor sa o blocheze pe Irina. La doar 18 ani acesta a reusit sa impresioneze cu piesa Do it like a Dude.

10:21
VOCEA ROMANIEI
Vocea Romaniei sezonul 8: Stefania Roman
Stefania Roman a impresionat-o pe Irina inca de la inceput cu piesa Sympathique. A reusit sa starneasca curiozitatea si celorlati trei jurati?

04:28