SURPRIZA URIASA! Chipciu este TITULAR pentru CFR Cluj in ultimul amical! Dan Petrescu declara ieri ca nu este pregatit, iar acum il trimite in teren

CFR Cluj joaca astazi ultimul amical al iernii, impotriva lui Emelec.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Ianuarie 2020, 12:21
Data actualizarii: Sambata 25 Ianuarie 2020, 12:34

Campioana Romaniei va juca astazi ultimul meci din stagiul de pregatire, impotriva echipei de pe locul 8 din capionatul Ecuadorului. CFR a mai jucat un amical, in urma cu o zi, impotriiva lui Setif, pe care l-a pierdut cu 1-0.

Dan Petrescu a facut o surpriza uriasa la o zi dupa ce a declarat ca noua achizitie, Alexandru Chipciu, nu este pregatit de joc. Acesta l-a bagat pe fostul jucator al lui Anderlecht in echipa de start.

  • SURPRIZA URIASA! Chipciu este TITULAR pentru CFR Cluj in ultimul amical! Dan Petrescu declara ieri ca nu este pregatit, iar acum il trimite in terenAceasta este formula in care incepe CFR-ul:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

➡️ Echipa de start pentru ultimul amical din cantonamentul din Spania! ????

A post shared by FC CFR 1907 Cluj (@cfrclujofficial) on

"Nu este pregatit si nu are ritm de joc"


Dan Petrescu a vorbit despre Chipciu dupa amicalul de ieri si a declarat ca nu este pregatit sa joace, din cauza faptului ca nu are ritm.

"Chipciu, din pacate a venit tot asa, fara meciuri in picioare, nepregatit. S-ar putea sa nu joace nici in amicalul de maine, are o problema musculara.

Din pacate nu este pregatit si nu are ritm de joc. E un jucator de valoare, dar nu are ritm de joc.

Pe mine nu ma intereseaza loviturile de imagine, ma intereseaza loviturile din teren. Sa vedem ce va face pe teren. Daca va fi bun pe teren, inseamna ca a fost o lovitura. Deocamdata el incearca, vrea, dar nu are ritm de joc", a declarat Dan Petrescu ieri.
 

Modifică setările cookies