Liga 1

Suporterii lui Dinamo sunt gata sa preia clubul! Au ales antrenorul si presedintele: cine ar putea schimba fata echipei in sezonul viitor

Suporterii lui Dinamo au o implicare din ce in ce mai puternica la clubul din Stefan cel Mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Iunie 2020, 10:02
Data actualizarii: Sambata 13 Iunie 2020, 10:05

Fanii 'cainilor' nu se lasa si vor sa isi duca planul la capat. Vor sa devina actionari majoritari si sa ofere o noua fata echipei.

Recent, suporterii au mai cumparat 10% din actiunile lui Dinamo si au ajuns la un total de 20.06% actiuni.

Clubul a fost imprumutat cu aproximativ 153.000 de euro, iar din acesti bani se vor plati salariile fotbalistilor.

Programul DDB s-a dovedit a fi unul de succes, adunand pana in prezent 7000 de membri cotizanti. Intr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a PCH, fanii anuntau ca la 10.000 de membri Dinamo va fi al lor:

"Ne mai despart 3000 de pasi de usa rotativa de la Rin. Odata ajunsi acolo, vom dezinfecta totul si vom lua tot ce este al nostru", au anuntat suporterii 'cainilor' dupa ce au luat ultimele procente din actiuni.

Acestia au inceput deja planul pentru revitalizarea echipei, iar din proiect fac parte Mircea Rednic, care va fi manager general, si Alexandru David, care va fi presedintele clubului, anunta Gazeta.

Mircea Rednic este un mare sustinator al fanilor si al programului DDB, fiind membru de elita impreuna cu fiica sa Luana.

Alexandru David ii consiliaza pe cei din programul DDB, fiind de asemenea, unul dintre primii sustinatori ai proiectului realizat de suporteri.

Potrivit sursei citate, din echipa ar putea sa faca parte in continuare si Bogdan Balanescu, directorul general al clubului, doar daca Mircea Rednic va fi de acord.

CITESTE SI

Modifică setările cookies