Jucatorii lui Dinamo, trimisi in izolare la domiciliu! Ce trebuie sa faca fotbalistii 

Jucatorii lui Dinamo, trimisi in izolare la domiciliu! Ce trebuie sa faca fotbalistii 

DSP a luat primele masuri dupa ce magazionerul lui Dinamo a fost depistat pozitiv cu Covid-19. 

DSP i-a trimis pe jucatorii de la Dinamo in izolare la domiciliu dupa ce joi a fost anuntat faptul ca o persoana din staff-ul echipei a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre magazionerul echipei, cu care au luat contact mai multi jucatori. 

Dinamovistii au parasit baza de cantonament si asteapta informatii de la spital. Daca testul magazionerului iese pozitiv, jucatorii vor ramane 14 zile in carantina. Ei au decis sa plece acasa, sa stea in izolare si sa astepte rezultatele. 

Aceasta masura este cu atat mai buna cu cat, daca vreun fotbalist este depistat pozitiv, el nu va fi luat contact cu ceilalti in urma plecarii de la Saftica. 

Rezultatele celui de-al doilea test al magazionerului sunt asteptate in aceasta dupa-amiaza.

In urma acestei situatii, meciul cu Chindia Targoviste care trebuia sa aiba loc in weekend a fost amanat, iar la club DSP va demara o ancheta epidemiologica. 

Cazul celor de la Dinamo nu este singular in Liga 1. Si la FC Botosani a fost depistat pozitiv cu Covid-19 un membru al staff-ului, medicul echipei, motiv pentru care si meciul dintre CS U Craiova si FC Botosani a fost amanat. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Capitala intră de sâmbătă în scenariul roşu. Ce se va închide şi ce va rămâne deschis
BRAT

Modifică setările cookies