Sunt rapidistii in pericol dupa meciul amical cu Dinamo!? Ce spune Daniel Pancu despre situatia magazionerului 'cainilor' infectat cu Covid-19

Sunt rapidistii in pericol dupa meciul amical cu Dinamo!? Ce spune Daniel Pancu despre situatia magazionerului 'cainilor' infectat cu Covid-19

Daniel Pancu, fost antrenor si jucator la Rapid, a dorit sa avertizeze in ceea ce priveste riscul de infectare cu nooul virus in fotbalul romanesc.

Daniel Pancu a vorbit despre situatia magazionerului de la Dinamo infecatt cu coronavirus. Rapid a sustinut un amical cu 'cainii' in urma cu doar cateva zile, iar riscul este prezent, in ciuda masurilor luate pentru prevenire.

"Nu stiu daca e motiv de ingrijorare la Rapid, am fost si eu la acel meci amical. Am pastrat distanta. S-a infectat cineva, se intampla, te tratezi la spital sau acasa, restul isi continua activitatea.

Aproape sigur vor fi si fotbalisti care vor fi infectati. La fel s-a intamplat si in alte tari si activitatea continua. Fotbalul si viata trebuie sa mearga mai departe. Nu putem sa ne oprim din nou si sa pierdem atat de mult timp.", a spus Pancu pentru Telekom Sport.

Magazionerul de la Dinamo se afla in stare buna la spitatul 'Victor Babes' din capitala. Este asimptomatic, insa Liga Profesionista de Fotbal a decis sa amane urmatoarele doua meciuri ale 'cainilor'.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi detalii ale anchetei de la școala din Capitală, unde a fost depistată tulpina nouă de COVID din UK
BRAT

Modifică setările cookies