Super afacere pentru Viitorul! Echipa lui Hagi incaseaza o suma uriasa de la principalul sponsor 

Super afacere pentru Viitorul! Echipa lui Hagi incaseaza o suma uriasa de la principalul sponsor 

Viitorul a semnat un super contract de sponsorizare in timpul pauzei competitionale provocata de pandemia de coronavirus. 

Echipa lui Gica Hagi a semnat un contract de sponsorizare cu firma care are cel mai mare profit din Romania in anul 2019, OMV Petrom. Contractul s-a semnat pe perioada pauzei provocate de pandemia de coronavirus, iar valoarea lui se ridica la un milion de euro. 

OMV a aparut ca partener principal al clubului la conferinta de presa sustinuta de Gica Hagi. Contractul a fost semnat pe o perioada de 3 ani, cu o posibilitate de prelungire pentru inca doi ani. 

Astfel, Viitorul va incasa un milion de euro pe sezon. 

"Aceasta colaborare vizeaza cresterea numarului de copii care pot fi antrenati in cadrul Academiei si asigurarea, pentru acestia, a celor mai bune conditii de pregatire, la standarde internationale. 

Acestea includ: baza de antrenament adecvata, programe de antrenament dezvoltate in parteneriat cu cluburi internationale reputate, echipamente si programe de nutritie, precum si asigurari medicale", anunta reprezentantii OMV. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Israelul vrea să sesizeze ONU, în urma atacului asupra petrolierului MT Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român
BRAT
Modifică setările cookies