"Sunt vinovat" Planic a explicat ce s-a intamplat la golul marcat de Chiajna! Jucatorii FCSB cer revenirea pe National Arena

"Sunt vinovat" Planic a explicat ce s-a intamplat la golul marcat de Chiajna! Jucatorii FCSB cer revenirea pe National Arena

FCSB - CHIAJNA 0-1 | FCSB a pierdut primul meci pe teren propriu dupa 2 ani. 

FCSB nu se simte bine la Voluntari. Echipa lui Dica a pierdut cu Chiajna, scor 0-1, gol marcat de Batin in urma unei mari erori a lui Bogdan Planic.

Sarbul spune ca echipa nu a fost concentrata suficient si transmite conducerii ca e mai bine pe National Arena.

"Sunt vinovat, toata echipa este vinovata. Toti suntem responsabili si atunci cand pierdem si atunci cand castigam.

Am avut posesie, am dominat, am facut o singura greseala si am pierdut meciul. Cred ca nu am fost concentrati la finalizare. Nu ne-am concentrat in ultimii 30 de metri si ne-a costat mult acest lucru.

Nu suntem obisnuiti sa jucam aici la Voluntari. Jucam mult mai bine pe Arena Nationala si sper sa revenim acolo, cat mai repede” a incheiat Bogdan Planic.

Gigi Becali a dezvaluit aseara ca Planic e afectat de ratarea nationalei.

"A recunoscut si el ca joaca prost in ultima vreme. L-au urmarit de la nationala si era suparat ca nu a convins" a tunat seful ros-albastrilor. 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

China le-a cerut americanilor să ”nu își mai încordeze mușchii în Marea Chinei de Sud”
BRAT