REFERENDUM | Gigi Becali s-a dus a doua oara la sectia de votare din Pipera: "Aia e! Fac trei luni de puscarie!"

Gigi Becali Coalitia pentru Familie referendum Stiri REFERENDUM | Gigi Becali s-a dus a doua oara la sectia de votare din Pipera: "Fac trei luni de puscarie si asta e!"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Octombrie 2018, 13:35
Data actualizarii: Duminica 07 Octombrie 2018, 13:42

Referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie continua si astazi. Pana la ora 10:00, aproximativ 7.2% din populatia cu drept de vot se prezentase la urne (DETALII pe stirileprotv.ro).

Sub 6% dintre romanii cu drept de vot s-au prezentat la urne sambata. Duminica dimineata, pana la ora 10:00, procentul a crescut cu circa 1.5%. Gigi Becali s-a dus si el din nou la sectia de votare din Pipera.

Becali, recunoscut pentru luarile sale de pozitie in ceea ce priveste credinta ortodoxa si definirea conceptului de familie, a mers din nou la sectia de votare, el indemnandu-i pe oameni sa isi exercite votul.

Becali a votat ieri, dar a spus ca ar vota inca o data, cu riscul de a merge la inchisoare.

"Nea Gigi tocmai ne-a facut o scurta vizita din nou. A bagat capul pe usa sectiei si a intrebat daca e prezenta. Apoi a facut o glumita ca voteaza iar. "Nu aveti voie", l-a atentionat o domnisoara. "Si ce daca? Fac trei luni de puscarie si votez din nou", a spus el", a scris Codrut Baciu, unul dintre observatorii de la sectia de votare, pe contul personal de Facebook.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!