Sorescu, afectat că Rădoi nu l-a mai convocat la națională: „Nici măcar rezervă nu îl iei? Facem experimente”

Deian Sorescu Dinamo Echipa Nationala Mircea Rednic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 11:02
Data actualizarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 11:17

Pentru meciurile cu Germania și Armenia, Mirel Rădoi nu a mai apelat la Deian Sorescu. 

Mircea Rednic și-a început al cincilea mandat la Dinamo. Primul meci pe banca tehnică a fost împotriva UTEI, 2-2, iar după cele 45 de minute, când Dinamo avea 1-0 și un om în plus, se contura o victorie clară pentru „câini”. Însă inspirația lui Balint de-al introduce pe Miculescu la pauză a făcut diferența. 

Tânărul atacant a marcat o dublă și i-a făcut pe arădeni să smulgă un punct din întâlnirea cu Dinamo. 

Însă, pe lângă faptul că a fost egalat la ultima fază a jocului, Mircea Rednic a mai avut și o altă nemulțumire. Antrenorul l-a taxat pe Mirel Rădoi pentru că nu l-a convocat pe Deian Sorescu (24 ani) pentru meciurile cu Germania și Armenia, de pe 8 și 11 octombrie, de la 21:45, în direct pe PRO TV, VOYO și LIVE VIDEO pe sport.ro

Rednic: „Facem experimente în situația în care suntem?”

Deian a avut ocazii, a dat gol, a dat pase de gol. Ce pot să-i reproşez? Sunt surprins că nu a fost chemat la echipa naţională. Nu mai înţeleg. Apoi, ne mirăm că suntem în situaţia asta! Păi aici tot timpul sunt încercări.

Stai, măi frate. Când ai un jucător care face meciuri bune, nici măcar rezervă nu îl iei? Aduci pe alţii noi, facem experimente în situaţia în care suntem? Gândeşte-te la jucători, la cum se simt ei.

Sorescu n-a jucat rău cu Islanda şi pe urmă tu nu îl mai chemi? Normal că e afectat. Şi noi, ca şi club, suntem afectaţi. El merita, e un jucător polivalent care face diferenţa. De când a venit Mirel, tot schimbăm. Dacă nu ai omogenitate în echipă, nu poţi să ai rezultate. Ok, batem iar Armenia şi o să fim fericiţi”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului cu UTA Arad. 

Deian Sorescu a debutat la echipa națională în iunie 2021, iar de atunci a fost mereu în vizorul lui Mirel Rădoi, acumulând 5 selecții pentru prima reprezentativă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!