andrei cordea FCSB Ioan Ovidiu Sabau Superliga

„Cordea e peste Florinel Coman!” La ce club din România putea ajunge, la pachet cu Sorescu și Ganea 

Un fost internațional român îl laudă pe Andrei Cordea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 08:57
Data actualizarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 09:48

În sezonul 2020-2021, Andrei Cordea (22 ani) a evoluat pentru Academica Clinceni. Evoluțiile solide ale extremei l-au convins pe Gigi Becali să apeleze la o datorie mai veche pe care clubul ilfovean o avea la el și să îl achiziționeze pe jucator în schimbul a doar 20.000 de euro. 

În 11 meciuri pentru FCSB, Cordea a marcat trei goluri și a oferit patru pase decisive, iar Ioan Ovidiu Sabău consideră că este un câștig pentru echipa pregătită de Edi Iordănescu. Totodată, fostul internațional român a mărturisit că trebuia să îl aducă la Universitatea Cluj, împreună cu Deian Sorescu și George Ganea. 

  • „Cordea e peste Florinel Coman!” La ce club din România putea ajunge, la pachet cu Sorescu și Ganea

Sabău: „Cordea e jucător de echipa națională”

Orice îmi spuneţi, Cordea e un câştig mare. În momentul de faţă e peste Florinel Coman. E jucător motivat, de echipa naţională. Are viteză, înscrie. Şi când mă gândesc că, dacă rămâneam la Cluj, venea la Universitatea. Negociasem şi mă înţelesesem cu el! El, Sorescu şi Ganea de la Viitorul ar fi trebuit să fie la Cluj”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la look sport. 

După șase etape scurse din Liga 2, Universitatea Cluj se află pe locul 7, cu 12 puncte, la 6 puncte în spatele liderului Petrolul Ploiești, care are un meci în plus. 

Modifică setările cookies