Liga 1

Sorescu, mesaj pentru oficialii lui Dinamo: „Corect ar fi să se respecte înțelegerea!” Ce a spus despre FCSB 

FCSB și Dinamo se întâlnesc în derby-ul etapei cu numărul 8 din Liga 1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 14:13
Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 14:17

Deian Sorescu este cel mai important jucător al „câinilor” în acest start de sezon, fiind și cel care a „dus greul” în perioada dificilă prin care a trecut clubul. Jucătorul este golgheter în Liga 1, cu 5 reușite în 7 meciuri jucate până acum, în acest sezon. 

Jucătorul a fost dorit de mai multe cluburi în perioada de mercato, însă oficialii clubului nu au dorit să îl cedeze. Printre ele s-a aflat și FCSB, a cărei ofertă s-a ridicat la 700 000 de euro, însă s-a lovit de refuzul șefilor. Sorescu avea o hârtie din partea fostei conduceri prin care avea o clauză stabilită, cu ajutorul căreia putea pleca, dacă vreun club oferă un milion de euro. 

  • Deian Sorescu

„Corect ar fi să se respecte înțelegerea!”
 

Întrebat despre propunerile primite în perioada de transferuri recent încheiată, dar și despre respectiva hârtie, Sorescu a dezvăluit care au fost condițiile documentului. Mai mult decât atât, jucătorul a avut și un mesaj pentru șefii lui Dinamo.

„Am avut înainte de insolvență acea discuție cu DDB, am primit o hârtie cu o clauză pentru transfer, dar, din păcate, documentul și-a pierdut valabilitatea după ce am intrat în insolvență și s-a schimbat conducerea. Înțeleg că singurii care mai pot decide sunt domnii Mureșan și Zăvăleanu. 

Aș vrea însă să purtăm zilele viitoare o discuție în care să clarificăm aceste aspecte, pentru că au venit propuneri exact în termenii clauzei stabilite anterior, iar clubul a spus pas. Sunt momente importante pentru cariera mea și e normal să mă gândesc la viitorul meu. Corect mi s-ar părea să se respecte în continuare înțelegerea anterioară, chiar dacă documentul în sine nu mai are putere”, a declarat Deian Sorescu pentru GSP.RO

„Nu m-am gândit la tema FCSB!”
 

Tototdată, Sorescu vorbit și despre oferta primită de la FCSB, punctând că nu s-a gândit la propunerea venită din partea roș-albaștrilor. 

„Sincer, chiar nu m-am gândit la tema FCSB, știind că urmează meciul direct după partidele de la națională. Mintea mea e acum numai și numai la Dinamo, pentru care am dat și voi da în continuare sută la sută. Așa voi face la orice club unde mă vor purta pașii în carieră. Să fiu și mai clar: nu-mi stă capul acum la un transfer cu orice preț! Important e Dinamo în acest moment și punct! Dar la fel de onest e să știu cum se pune problema în ce privește viitorul meu”, a adăugat jucătorul. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies