Deian Sorescu DDB Dinamo Superliga

Modul în care Dinamo l-a convins pe Deian Sorescu să rămână! Cât a încasat căpitanul „câinilor” 

Deian Sorescu și-a recuperat banii pe care îi avea de primit de la Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 10:13
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 10:19
Din articol

Deian Sorescu a început fabulos acest sezon de Liga 1. Căpitanul „câinilor” a marcat cinci goluri în primele trei etape, o triplă cu FC Voluntari și o dublă cu Academica Clinceni, iar evoluțiile sale au intrat în vizorul altor cluburi, Gaziantep și Legia Varșovia interesându-se de serviciile jucătorului de bandă de la Dinamo

Însă, singura ofertă scrisă a venit de la rivala FCSB, care era dispusă să achite 700.000 de euro în schimbul lui Deian Sorescu. Cum Iuliu Mureșan a considerat că prețul este prea mic, fotbalistul a rămas în Ștefan cel Mare. 

  • Modul în care Dinamo l-a convins pe Deian Sorescu să rămână! Cât a încasat căpitanul „câinilor”

Pentru a se asigura că nu își pierd căpitanul, în iulie, fanii-acționari i-au plătit o parte din restanțele financiere pe care clubul le avea la el înainte de intrarea în insolvență. Potrivit gsp, jucătorul a solicitat înscrierea unei creanțe de 24.600 de euro, unde erau incluse salariul integral pe luna mai, 9.000 de euro, 8.100 de euro pentru perioada 1-27 iunie, plus bonusuri de performanță de 7.500 de euro. 

Conform aceleiași surse, Sorescu a mai beneficiat de 18.600 de euro pe 5 august din partea Ascociației „Peluza Cătălin Hîldan”, extrema lui Dinamo recuperându-și în totalitate salariile restante. 

Sorescu, despre FCSB

În luna septembrie, Sorescu vorbit și despre oferta primită de la FCSB, punctând că nu s-a gândit la propunerea venită din partea roș-albaștrilor. 

„Sincer, chiar nu m-am gândit la tema FCSB, știind că urmează meciul direct după partidele de la națională. Mintea mea e acum numai și numai la Dinamo, pentru care am dat și voi da în continuare sută la sută. Așa voi face la orice club unde mă vor purta pașii în carieră. Să fiu și mai clar: nu-mi stă capul acum la un transfer cu orice preț! Important e Dinamo în acest moment și punct! Dar la fel de onest e să știu cum se pune problema în ce privește viitorul meu”, a precizat jucătorul.  

Modifică setările cookies