FCSB Dragos Nedelcu Mihai Stoica MOL Vidi Liga 1

Situație incredibilă pentru un jucător de la FCSB! S-a înțeles cu noua echipă, iar la câteva zile s-a întors înapoi: „A fost de neînțeles!”

Mihai Stoica a povestit un episod inedit care s-a petrecut la FCSB, în urmă cu un an. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 06 Februarie 2022, 15:28
Data actualizarii: Duminica 06 Februarie 2022, 15:29

Dragoș Nedelcu (24 ani) a revenit în România după jumătate de an în care a fost împrumutat la Fortuna Dusseldorf, în 2.Bundesliga. Mijlocașul a semnat cu Farul, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului, după ce a primit aprobarea din partea lui Gigi Becali. 

În ultimul timp, mijlocașul nu s-a mai regăsit la FCSB, iar în Germania nu a reușit să se impună, nemții făcând o analiză drastică a fotbalistului.

Mihai Stoica: „S-a schimbat sistemul pentru el!”

Managerul general al roș-albaștrilor a vorbit despre momentul în care a fost transferat Dragoș Nedelcu de la Viitorul, actuala Farul Constanța, la FCSB, în schimbul sumei de aproximativ două milioane de euro. Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB-ul a schimbat special sistemul pentru ca Nedelcu să se adapteze.

„El a venit la noi, s-a schimbat sistemul pentru el, venise cu niște automatisme de la Viitorul, la momentul ăla. Acolo era totul pe sârmă, adică Hagi lucrase atât de mult cu ei și aveau traseele atât de clare, încât nu era foarte greu pentru un jucător cu tehnica pe care o are Dragoș Nedelcu, pentru că lovește mingea excepțional cu ambele picioare. 

La noi a venit într-un 4-2-3-1. A avut fluctuații, a jucat, nu a jucat, a jucat și fundaș central, a făcut-o bine”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport. 

Situație incredibilă cu transferul lui Nedelcu în Ungaria 

Totodată, oficialul vicecampioanei României a vorbit și despre un moment neașteptat, petrecut în urmă cu un an, când FCSB s-a înțeles cu MOL Vidi, grupare din Ungaria, pentru transferul lui Nedelcu. Fotbalistul a mers în Ungaria, pentru a vedea condițiile de acolo, s-a arătat mulțumit, iar apoi, spre surprinderea tuturor, s-a întors în România. 

„La el, ce s-a întâmplat anul trecut a fost de neînțeles, pentru că a avut o ofertă din Ungaria. În club lucrurile erau discutate, noi eram mulțumiți, el a mers acolo, mi-a spus că e satisfăcut de absolut tot ce i s-a oferit acolo. Și financiar, și de condițiile de antrenament și așa mai departe. Și i-a refuzat pe unguri. 

Și chiar nu a reușit să îmi explice de ce i-a refuzat, a zis că așa a simțit. Iar de atunci, din nefericire pentru el și pentru noi, evoluțiile lui au...A fost o alegere ciudată aia, că dacă te-ai înțeles peste tot...probabil el voia să plece undeva mai sus”, a povestit managerul roș-albaștrilor. 

Nedelcu a semnat în vara anului trecut cu Fortuna Dusseldorf, însă nu a reușit să se adapteze. Mihai Stoica a anticipat că fotbalistului îi va fi greu să se adapteze în Germania. 

„A ajuns în Germania, am avut așa dubii, pentru că știu ce înseamnă Zweite Bundesliga și fundaș central, acolo e puțin diferit. Sunt ligi complicate pentru jucătorii care nu au cultura fotbalistică a țării respective. 

Eu tot aștept și cred că poate să fie bine la Farul, pentru că Hagi îl știe foarte bine, el știe foarte bine ce se cere de la el. Probabil că l-a adus pentru postul de închizător”, a concluzionat oficialul vicecampioanei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies