FCSB Alexandru Cretu CFR Cluj Mihai Stoica Universitatea Craiova Superliga

Regretă FCSB că l-a dat afară? "A făcut un joc excepțional, cel mai bun de pe teren!"

Mihai Stoica a avut cuvinte de laudă pentru un jucător la care FCSB a renunțat în vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Februarie 2022, 12:00
Data actualizarii: Duminica 06 Februarie 2022, 12:02

Este vorba despre Alexandru Crețu, care a fost integralist la Universitatea Craiova în meciul cu CFR Cluj, scor 1-1. Managerul general de la FCSB consideră că mijlocașul a făcut un joc excelent și merita titlul de jucătorul partidei.

Mihai Stoica, impresionat de Alexandru Crețu

"Eu remarc evoluția unui jucător, care, în opinia mea, a fost cel mai bun de pe teren, Alexandru Crețu. A făcut un joc excepțional. A fost pe tot terenul.

L-am văzut centrând de pe partea dreaptă. Unde era nevoie de superioritate, acolo se ducea cu jocul", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Alexandru Crețu (29 de ani), fotbalist cu cinci meciuri la naționala României, a început sezonul actual chiar la FCSB, însă după mai puțin de două luni i s-a reziliat contractul, patronul Gigi Becali fiind nemulțumit de evoluția sa din meciul cu Rapid (0-1).

"Pe noi ne-a bătut Crețu. O să-i spun să-și caute echipă, îi dau și 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai și autogol. Mai e timp de transferat. Du-te și la revedere. L-am luat liber, îi dau bani și-l las și liber", spunea Gigi Becali, în august, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Cu doar șapte meciuri în tricoul lui FCSB, Alexandru Crețu a fost transferat ulterior gratis de Universitatea Craiova, iar mijlocașul s-a impus în echipa oltenilor, unde a strâns deja 15 meciuri în actuala stagiune.

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Crețu, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies