"Singura calitate a lui Bergodi este ca vorbeste binisor romaneste!" Antrenorul Craiovei, facut PRAF in direct! "In felul asta nu lua licenta pro!"

Dupa eliminarea Craiovei din Europa League, antrenorul Cristiano Bergodi a dezamagit. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 August 2020, 12:09
Data actualizarii: Vineri 28 August 2020, 12:44

Fostul jucator si antrenor Marcel Puscas a comentat la Pro X modul in care tehnicianul oltenilor a analizat meciul de la Tbilisi. 

Acesta a spus ca pentru o asemenea explicatie absurda, la un examen, Cristiano Bergodi nu ar fi primit licenta. 

"Am avut o parere buna despre el, l-am vazut la niste antrenamente acum cativa ani, la Targu Mures. Iar acum pentru ca invoca de 7 ori faptul ca adversarul a dat doua goluri pe contraatac, de 7 ori a pronuntat 'contraatacul adversarului', ma duce cu gandul ca este destul de limitat.

Adversarul nu are voie sa dea gol pe contraatac pentru ca asa a pregatit domnul Bergodi echipa, sa nu ia gol astfel. Asta trebuie sa inteleaga, trebuie sa isi asume. A pierdut meciul, asta a fost. Singura calitate a lui Bergodi este ca vorbeste binisor romaneste.

Pentru o asemenea explicatie, la un eventual examen de licenta la o scoala normala de fotbal, pentru cum a explicat infrangerea Bergodi, care este un antrenor care detine licenta PRO, nu treci examenul.

Nu poti sa invoci de 7 ori acelasi lucru. Ori esti, ori esti. Ai spus, ai punctat, gata! Nu ar fi luat licenta, daca eu eram in comisie, eu nu-l treceam la un meci imaginar. Pentru mine este un antrenor modest, dupa speech-ul de joi seara", a punctat Marcel Puscas la Ora exacta in sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!