"Singura calitate a lui Bergodi este ca vorbeste binisor romaneste!" Antrenorul Craiovei, facut PRAF in direct! "In felul asta nu lua licenta pro!"

Dupa eliminarea Craiovei din Europa League, antrenorul Cristiano Bergodi a dezamagit. 

Fostul jucator si antrenor Marcel Puscas a comentat la Pro X modul in care tehnicianul oltenilor a analizat meciul de la Tbilisi. 

Acesta a spus ca pentru o asemenea explicatie absurda, la un examen, Cristiano Bergodi nu ar fi primit licenta. 

"Am avut o parere buna despre el, l-am vazut la niste antrenamente acum cativa ani, la Targu Mures. Iar acum pentru ca invoca de 7 ori faptul ca adversarul a dat doua goluri pe contraatac, de 7 ori a pronuntat 'contraatacul adversarului', ma duce cu gandul ca este destul de limitat.

Adversarul nu are voie sa dea gol pe contraatac pentru ca asa a pregatit domnul Bergodi echipa, sa nu ia gol astfel. Asta trebuie sa inteleaga, trebuie sa isi asume. A pierdut meciul, asta a fost. Singura calitate a lui Bergodi este ca vorbeste binisor romaneste.

Pentru o asemenea explicatie, la un eventual examen de licenta la o scoala normala de fotbal, pentru cum a explicat infrangerea Bergodi, care este un antrenor care detine licenta PRO, nu treci examenul.

Nu poti sa invoci de 7 ori acelasi lucru. Ori esti, ori esti. Ai spus, ai punctat, gata! Nu ar fi luat licenta, daca eu eram in comisie, eu nu-l treceam la un meci imaginar. Pentru mine este un antrenor modest, dupa speech-ul de joi seara", a punctat Marcel Puscas la Ora exacta in sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies