3 dintre jucatorii infectati cu COVID-19 de la Craiova lui Mititelu sunt portari! Cine sunt fotbalistii pozitivi

FC U Craiova Covid liga 2 Liga 2 Breaking News! 6 cazuri de COVID-19 la FC Universitatea Craiova
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 August 2020, 09:53
Data actualizarii: Sambata 29 August 2020, 09:53

Echipa patronata de Adrian Mititelu a anuntat astazi ca au fost depistate 6 cazuri de coronavirus in cadrul lotului de jucatori. 

Chiar daca au fost depistati jucatori infectati cu noul coronavirus, meciul s-ar fi putut juca, dar toti portarii pe care Craiova se baza sunt pozitivi, astfel ca partida a fost amanata. 

Noul protocol medical permite jucarea partidei chiar daca au fost despitate cazuri de COVID-19. Cei infectati trebuie izolati, iar restul lotului va efectua o noua testare, daca jucatorii sunt negativi, DSP le va da acordul de joc, si partida va avea loc la data programata. 

Jucatorii infecati de la Craiova sunt portarii: Robert Popa (17 ani), Sorin Mogosanu (27 de ani) si Mario Enache (16 ani). Fundasii: Costinel Gugu(28 de ani) si Radu Cristiu(22 de ani) sunt si ei pozitivi, iar ultimul este mijlocasul Vlad Pop (20 de ani), potrivit liga 2. 

Craiova nu are niciun portar cu drept de joc . Cei 3 infectati vor lipsi cel putin 14 zile, iar echipa trebuie sa legitimeze doi goalkeeperi pentru a putea juca urmatorul joc din campionat. Craiova joaca la Miercurea Ciuc, impotriva lui FK Csikszereda, pe 5 septembrie.

Craiova - Ripensia trebuia sa fie partida din Liga 2 televizata, dar azi, o alta partida va fi transmisa la TV. Meciul CM Gloria Buzau – Concordia Chiajna, era initial programat la 11, dar a fost mutat la ora 12 pentru a putea fi televizat. 


Maine, FC Universitatea Craiova trebuia sa debuteze in Liga 2, intr-un meci contra Ripensiei Timisoara, dar partida a fost anulata. Oltenii au solicitat Federatiei reprogramarea meciului. 

Dupa acest lucru, clubul va respecta Protocolul sanitar impus. 

"Partida de fotbal dintre Fotbal Club Universitatea Craiova si Ripensia Timisoara,din cadrul etapei 1 a Ligii a II-a,programata pentru sambata,29.08.2020,orele 15:30,nu va mai avea loc din cauza depistarii pozitive a unui numar de 6 sportivi din cadrul lotului.

Clubul a inaintat catre FRF solicitarea regulamentara in vederea programarii partidei.

De asemenea,clubul a initiat procedurile legale si regulamentare prevazute in Protocolul sanitar", a fost anuntul oltenilor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!