FCSB Adi Petre Gigi Becali MIhai Stoichita Superliga "Sa fie mai ambitios! La fotbal nu se vorbeste, se joaca!" Adi Petre, 'urecheat' dupa 'conflictul' cu Gigi Becali! Ce sfaturi a primit atacantul FCSB-ului

"Sa fie mai ambitios! La fotbal nu se vorbeste, se joaca!" Adi Petre, 'urecheat' dupa 'conflictul' cu Gigi Becali! Ce sfaturi a primit atacantul FCSB-ului

Adi Petre a fost in centrul unui moment controversat, dupa ce pe pagina sa de Facebook a aparut un mesaj in directia lui Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 August 2020, 09:50
Data actualizarii: Luni 31 August 2020, 10:07

Adi Petre a fost de mai multe ori criticat de Gigi Becali si atacantul nu a mai prins echipa in ultimele meciuri.

Imediat dupa partida FCSB 3-0 Viitorul, pe pagina de Facebook a lui Petre a aparut un mesaj indreptat spre Gigi Becali: "Prima ta greseala a fost sa crezi ca sunt una dintre oile tale".

Atacantul a intervenit rapid si a spus ca postarea nu a fost facuta de el, ci de o persoana care se ocupa de pagina sa de Facebook. Fotbalistul si-a cerut scuze si a sters postarea, insa criticile nu au intarziat sa apara.

Mihai Stoichita, fost antrenor al FCSB-ului si actual sef al Comisiei Tehnice din cadrul FRF, spune ca Adi Petre ar trebui sa se concentreze mai mult asupra jocului sau si a felului in care se pregateste si sa o lase mai usor cu vorbitul. 

"Imi pare rau ca a disparut din prim planul competitiei, dar sper sa nu renunte, sa nu se lase doborat de acest moment si sa revina. E un baiat care are calitati, a si demonstrat asta. Stim foarte bine ce goluri a dat la tineret in campania de toamna trecuta.

Din pacate, nu e un moment bun pentru el. Ar trebui sa fie mai ambitios. E un moment de suferinta, dar sa transforme suferinta intr-o mare ambitie! Daca o transformi in renuntare, e mai greu sa revii. Ar trebui sa-si dubleze ambitia, altfel n-ai cum. La fotbal nu se vorbeste, se joaca. Asa treci peste momentele grele. Nu e vorba de dialog, e vorba de prezenta in joc, prezenta la antrenamente", a spus Mihai Stoichita pentru Gazeta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!