S-a aflat cine este 'suporterul misterios' care ajuta financiar Dinamo in ultima perioada! Cornel Dinu dezvaluie: "A asigurat toate cheltuielile pana la sfarsitul anului!"

S-a aflat cine este 'suporterul misterios' care ajuta financiar Dinamo in ultima perioada! Cornel Dinu dezvaluie: "A asigurat toate cheltuielile pana la sfarsitul anului!"

Dinamo a ajuns la a patra victorie consecutiva, in ciuda problemelor financiare destul de mari.

S-a vorbit foarte mult in ultimul timp despre un suporter care ajuta clubul cu cheltuielile pentru deplasari sau pentru alimentatia fotbalistilor.

Nu mai tarziu de meciul de la Pitesti s-a aflat ca acest suporter a platit cazarea la hotel pentru lotul dinamovist. Cornel Dinu a dezvaluit identitatea acestui suporter, iar aceste este nimeni altul decat fostul actionar al 'cainilor', Nicolae Badea.

"Domnul Badea a asigurat toate cheltuielile competitionale necesare clubului pana la sfarsitul turului, incluzand aici si necesarul pentru meciul jucat deja cu Poli Iasi.

Nicolae Badea este un incontestabil om de afaceri, ma surprinde ca sufletul lui pentru Dinamo a depasit realitatea istorica a adevarului ca, la noi, o asociere nu se poate face cu succes pentru ca nimeni nu cedeaza din orgoliu.

Si nu trebuie uitate doua lucruri: unu, Nicolae Badea a ajutat la salvarea lui Dinamo si in 1997, cand a venit, si atunci Dinamo era intr-o situatie delicata si, doi, romanii apreciaza calitatea unor oameni cand nu mai sunt", a spus Cornel Dinu potrivit Fanatik.

Nicolae Badea a declarat in urma cu doua saptamani ca in realitate nu a plecat niciodata de langa Dinamo si ca a ramas intotdeauna cu sufletul aprape de echipa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Declaraţiile referitoare la subraportarea cazurilor Covid-19 pot să creeze panică
BRAT
Modifică setările cookies