Fotbal intern

Danciulescu revine la Dinamo! Ce pozitie va ocupa fostul atacant si ce spune despre cei ce l-au demis in urma cu 5 luni

Ionel Danciulescu a fost indepartat de la echipa din Stefan cel Mare dupa preluarea clubului de investitorii spanioli.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Decembrie 2020, 14:09
Data actualizarii: Sambata 12 Decembrie 2020, 16:24

Dupa doar 5 luni dupa despartirea de alb-rosi, fostul mare atacant al 'cainilor' revine la Dinamo, insa nu la clubul de fotbal, ci la Clubul Sportiv Dinamo.

Fostul director sportiv al echipei de fotbal se va implica la noua academie care se va face la clubul din Stefan cel Mare, informatie confirmata de fostul mare fotbalist.

"Mai sunt mici detalii de pus la punct, daca nu intervine nimic probabil marti va fi o conferinta de presa, cu presedintele clubului si domnul Vela, iar pe 15 ianuarie vom da drumul proiectului.

E o Academie, de la U6 la U12, pana acolo. Va fi semnat un protocol cu FC Dinamo, cu DDB, cu suporterii, vom colabora foarte bine", a spus Danciulescu pentru Digi Sport.

Totodata, intrebat despre demiterea sa de la Dinamo, Danciulescu a explicat ca nu a fost dat afara de Cortacero sau Couto, ci de un roman, fara a spune insa despre cine este vorba.

"Au fost alte persoane care m-au dat afara, nu Cortacero sau Couto. Persoane de nationalitate romana, dar tot raul spre bine. Domnul Serdean m-a anuntat ca sunt dat afara si tot el a promis ca ma aduce inapoi. Domnul Serdean ar putea spune cine m-a dat afara", a explicat Ionel Danciulescu.

CITESTE SI

Modifică setările cookies