Dumitru Dragomir ii ia apararea lui Coltescu si da de pamant cu Ministrul Sportului: "Ce cauta Stroe sa aiba voce in fotbalul romanesc? Cum poti sa spui ca e rasism?"

Dumitru Dragomir Ionut Stroe Roxana Maracineanu Sebastian Coltescu Fotbal intern Dumitru Dragomir ii ia apararea lui Coltescu si da de pamant cu Ministrul Sportului: "Ce cauta Stroe sa aiba voce in fotbalul romanesc? Cum poti sa spui ca e rasism?"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Decembrie 2020, 12:19
Data actualizarii: Sambata 12 Decembrie 2020, 12:22

Sebastian Coltescu este in centrul unui scandal urias la nivel mondial.

Arbitrul roman a fost acuzat de turcii de la Istanbul Basaksehir ca a folosit cuvinte rasiste la adresa antrenorului secund al echipei, Pierre Webo.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, i-a luat apararea lui Coltescu si i-a criticat extrem de dur pe Ionut Stroe si ministrul sportului din Franta, romanca Roxana Maracineanu pentru faptul ca l-au condamnat public pe roman.

"Cum poti sa spui ca e rasism? Daca era alb ala care comitea acte de indisciplina, spunea ca ala alb a comis-o. Nu a gresit cu nimic Coltescu. S-a exprimat intr-o limba romana neaosa, oricine ar fi spus la fel. Poate e exprimare nefericita, dar nu e rasista.

Niste oameni fara personalitate vor sa iasa in evidenta. Ma uitam si la ministrul asta din Franta, care a fost mare sportiva, dar minte are mai putina. 

Ce minte au astia? Au distrus tot, justitie, tot, sport. Uitati-va ce se intampla la handbalul feminin. Sunt niste nesimtiti cum nu s-a mai pomenit, ajung la putere degeaba.

Federatia da socoteala la FIFA si la UEFA, in Romania doar daca e vorba despre coruptie, n-are treaba MTS. Cati bani a dat MTS fotbalului romanesc? A dat vreun leu? Atunci ce cauta Stroe sa aiba voce in fotbalul romanesc?", a spus Dragomir la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!