Dinamo Ionut Negoita Mircea Rednic Rednic Dinamo vanzare dinamo Superliga Rednic a plecat in Belgia sa negocieze VANZAREA lui Dinamo: "E un prieten, fost patron de club!" Care e noul pret cerut de Negoita

Rednic a plecat in Belgia sa negocieze VANZAREA lui Dinamo: "E un prieten, fost patron de club!" Care e noul pret cerut de Negoita

Mircea Rednic a plecat in Belgia, dar nu ca sa aduca jucatori, ci sa negocieze vanzarea clubului Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Decembrie 2018, 14:33
Data actualizarii: Vineri 28 Decembrie 2018, 14:34

Rednic anunta ca un prieten de-al sau, fost patron la o echipa pe care a antrenat-o, e gata sa cumpere Dinamo.

Potrivit Gazetei Sporturilor, cei interesati de Dinamo ar fi doi impresari, Pini Zahavi si Fali Ramadani, arestati recent pentru blaturi in Belgia.

Rednic nu vrea sa dea numele, dar spune ca nu sunt cei doi.


"Nu e vorba de cei doi. E vorba de altcineva care a cumparat un club din Belgia. Inca nu avem toate datele, mai trebuie sa iasa niste acte. Dar, da, discutiile privind cumpararea clubului sunt in picioare! Domnul Negoita vrea sa vanda. Nu pot sa va spun. Stiti cum e, spui ceva si se intelege altceva. E un prieten de-al meu care mi-a fost patron", a spus Mircea Rednic, potrivit Gazetei Sporturilor.

Alexandru David il asteapta pe Rednic cu investititorii si anunta noul pret al lui Dinamo: 10 milioane de dolari pentru 10% din actiuni!

“Nu stiam de discutiile domnului Rednic. E un lucru foarte bun daca aduce cumparatori. Pretul in momentul asta e promotional. Sunt 410.000 de actiuni care costa 100 de lei fiecare, adica 10 milioane de dolari. Cumparatorul care vrea controlul clubului trebuie sa plateasca 6,6 milioane de dolari”, a spus David. 

Dinamo a incheiat sezonul de toamna pe locul 11 in Liga 1 si a fost eliminata din Cupa Romaniei de Miercurea Ciuc. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!