Noul președinte al lui Dinamo a oferit prima reacție: ”Rezultatele se vor vedea”

Dinamo andrei nicolescu vanzare dinamo Liga 2 Andrei Nicolescu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2023, 20:57
Data actualizarii: Vineri 24 Februarie 2023, 20:57

Dinamo a anunțat noul acționariat al clubului prin intermediul unui comunicat oficial, emis pe pagina de Facebook a grupării din ”Ștefan cel Mare”.

Red&White va deține 80% dintre acțiunile clubului, mai exact cei 72% deținuți de firma controlată de Dorin Șerdean, plus încă 8% din acțiunile deținute de Asociația ”Peluza Cătălin Hîldan”, care vira bani la club din donațiile suporterilor.

Andrei Nicolescu, prima reacție ca președinte la Dinamo

Din organigrama clubului va face parte și Andrei Nicolescu (46 de ani), care a mai activat ca vicepreședinte și la Rapid, pe vremea când clubul din Giulești era în Liga 4.

  • Andrei Nicolescu

A plecat cu scandal de la Rapid, după ce s-ar fi opus la vremea respectivă venirii lui Daniel Niculae în Giulești. Acum, Nicolescu va ocupa funcția de președinte la Dinamo și a oferit deja primele declarații în calitate de oficial al clubului din ”Ștefan cel Mare”.

“Pregătim acest pas de mai multă vreme si salut decizia DDB și a domnului Serdean de a se raporta constructiv la propunerea noastră. Avem multe de realizat într-un termen foarte scurt, dar nu suntem singuri. 

Pentru îndeplinirea obiectivelor, dincolo de prezența determinantă a suporterilor alături de club, ne bazăm pe echilibrul, rigoarea și știința de a genera valoare pe care le asigură Eugen Voicu si contam pe pasiunea, expertiza și motivația lui Vlad Iacob – in calitate de administrator special, cat si pe implicarea si know-how-ul administratorului judiciar Razvan Zavaleanu – piloni de baza in proiect, și esential, pe unitatea intregii echipe. 

De azi, la Dinamo, toți tragem în aceeași direcție. Iar rezultatele se vor vedea. Nu promitem minuni, construim realități”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit comunicatului oficial emis de clubul Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!