Grupul ”One United Properties” anunță că nu are intenția de a investi la Dinamo

Dinamo vanzare dinamo Liga 2 Steagul lui Dinamo București
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2023, 21:23
Data actualizarii: Vineri 24 Februarie 2023, 21:53

Dorin Șerdean a cedat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, de 72%. Acesta a bătut palma cu firma Red&White, iar în urma tranzacției se va alege cu suma de 500.000 de euro.

UPDATE 21:00: One United Properties a emis un comunicat oficial prin care a precizat faptul că intenționează să investească la Dinamo.

Ca urmare a articolului publicat pe Sport.ro compania One United Properties solicită un drept la replică prin care dezminte afirmația potrivit căreia One United Properties si acționarii principali și cofondatorii One United Properties, Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, sunt implicați în demersul de a investi în clubul Dinamo. Menționăm că nici cei doi cofondatori si nici One United Properties nu au intenția de a face o astfel de investiție.

Mulțumim!


Știrea inițială:

Din acționariatul ”câinilor” vor face parte doi ”giganți”, cu posibilități financiare uriașe. Este vorba despre fondul de investiții Certinvest și grupul imobiliar The One, care a mai fost în discuții pentru preluarea clubului și în trecut.

În primă fază, noii acționari de la Dinamo vor vira sume uriașe în conturile clubului. Certinvest va aduce un aport capital de cinci milioane de euro, iar The One va vira alte două milioane de euro, notează Fanatik.

Vestea este excelentă pentru Dinamo, în condițiile în care clubul a trecut printr-o situație financiară delicată în ultima perioadă. În plus, ”câinii” erau presați de o datorie de un milion de euro, pe care erau nevoiți să o achite până pe 30 aprilie pentru obținerea licenței pentru sezonul următor.

Dinamo se bate la play-off. Ce dueluri au ”câinii” în ultimele trei etape

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!