Situatie GRAVA la Dinamo! Un jucator e dator vandut la camatari si e dependent de jocurile de noroc! A refuzat sa intre pe teren

Situatie GRAVA la Dinamo! Un jucator e dator vandut la camatari si e dependent de jocurile de noroc! A refuzat sa intre pe teren

Daniel Popa l-a dezamagit pe Mircea Rednic la Dinamo. 

Rascumparat de Dinamo de la Botosani, dar atacantul nu si-a ajutat deloc echipa in acest sezon. El chiar a refuzat sa intre pe teren intr-o partida, motivand ca are datorii mari si nu se poate concentra.

Platit cu 3000 de euro pe luna de Dinamo, Popa e dependent de jocurile de noroc si e dator vandut la camatari, potrivit Digi.

El ar trebui sa plateasca 4000 de euro catre camatari si alte 2000 de euro colegilor sai. Aceste informatii ar fi ajuns si la urechile lui Mircea Rednic, cel care s-a declarat dezamagit de atacantul sau.

Un singur gol a marcat Daniel Popa pentru Dinamo in 18 partide. 

"Ma surprinde acest articol. Eu nu am intrat niciodata intr-un cazino ca sa joc si nu am vreo datorie la cineva din aceasta cauza. Legat de meciul cu Craiova, a fost optiunea lui nea Mircea Rednic sa nu ma includa in lot", a afirmat Daniel Popa, potrivit sursei citate.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, condamnat la închisoare pentru corupție
BRAT

Modifică setările cookies