Mircea Rednic Dinamo Liga 1 steliano filip Superliga

Reacție dură a lui Rednic la adresa unui jucător: „S-a născut titular la echipă!” Decizia antrenorului: „Mă încurca! Nu face parte din lot”

Dinamo și FCU Craiova se întâlnesc în etapa cu numărul 17 din campionat. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 13:51
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 13:53

Mircea Rednic a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova din campionat. Tehnicianul a prefațat partida cu oltenii, dar a vorbit și despre decizia de a-l lăsa în afara lotului pe Steliano Filip. 

Jucătorul revenit după accidentarea suferită în urmă cu mai bine de o lună nu a fost de acord cu decizia lui Rednic. Filip i-a transmis tehnicianului că nu poate evolua decât pe un post, motiv pentru care a fost 'sancționat' de antrenor.

Mircea Rednic: „Steliano s-a născut titular la echipă!”

„Steliano vine după o accidentare, a stat o lună. A jucat un meci și am zis ca la meciul ăsta să nu îl folosesc. Ar fi fost rezervă. A fost un incident, legat de niște dorințe de-ale lui. Am zis că ar fi mai bine să nu facă parte din lot.

El, la fel ca Deian, a zis că nu poate să joace decât fundaș stânga. Mă încurca, da. Am zis că decât să stea rezervă și să fie supărat, că el s-a născut titular la echipă, atunci am decis, spre binele lui, să nu facă parte din lot.

Am avut dreptate și cu Sorescu, legat de post. Ei trebuie să asculte și de antrenor. Nici el, nici Sorescu nu au calitățile de a juca fundaș. Trebuie să respecte și să execute ce spune antrenorul”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!